Hoteller i Canada

Sov godt i Canada, hvor vil i bo?

Uden mad og drikke … sådan lyder ordsproget, men her har man glemt, at det også bliver nat en gang imellem. Så ingen ferie i Canada uden en eller flere hotelovernatninger – og også her har vi et kæmpe udbud, I kan vælge imellem. Vi har mere end 2.000 hoteller fordelt over hele Canada - fra smukke placeringer midt ude i naturen til midt inde i storbyerne – og fra fantastiske lodges over B&B’s til kædehoteller landet over, der sikrer en god nattesøvn. Det bedste udgangspunkt for alle store oplevelser i Canada.

Vi kan tilbyde jer et stort udvalg af hoteller i de canadiske storbyer og nationalparker. Du kan booke jeres hotel online i vores bookingboks - indtast dine rejseønsker og klik find rejse. Ønsker I andre overnatningsmuligheder eller hoteller i andre byer eller nationalparker, kan du kontakte os på 70 11 60 11.

bestil online

Udvalgte byer

Vis på kort

Inspiration

Bed & Breakfast

Bo sammen med canadierne og del – dog ikke bogstaveligt – seng og morgenmad under samme tag. B&B er et typisk eksempel på de tætte bånd mellem Canada og England, hvor overnatningsformen stammer fra, og den er både en nærværende samt vanedannende og spændende oplevelse.
Ring på 70 11 60 11 og bestil Bed & Breakfast.

 

Boutiquehoteller

Et boutiquehotel er det modsatte af standard hotelkæder, da der altid er noget unikt, der karakteriserer hotellet. Her er det typisk mindre hoteller med en intim og personlig atmosfære, der gør det til det perfekte sted at fordøje og afslutte en indholdsrig ferie et par dage eller mere.
Ring på 70 11 60 11 og bestil boutiquehoteller.

 

Bo i naturen

Canada er en stor og intens naturoplevelse, og det at bo ude i naturen tæt på dyrene gør kun oplevelsen endnu mere intens. Blot et enkelt skridt uden for døren mødes I af storslåede panoramaer, uforglemmelige syn og ofte vidder så store, at de synes unaturlige.
Ring på 70 11 60 11 og bestil en overnatning i naturen.

 

Lodges

En nat i en lodge lyder som en ydmyg overnatningsform, men glem alt om det i Canada. Lodgen er den ultimative overnatningsform midt i naturen, tilgængelig med vandfly eller båd og med en stille elegance, der får begrebet luksus til at blegne. Prøv det og en hotelovernatning bliver aldrig det samme igen.
Ring på 70 11 60 11 og bestil en lodges.

 

Motorhome

Et motorhome er virkelig den ideelle kombination af transportmiddel og hotel til en børnefamilie eller jer, der skal rundt i områder, hvor hotellerne ikke ligger tæt. Her er der tæt kontakt mellem førerkabine og opholdsrum under kørslen, og så kan I lægge ungerne til køjs om aftenen, mens I slapper af.
Ring på 70 11 60 11 og bestil et motorhome.