Vancouver og Vancouver Island på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur i provinsen British columbia

Oplevelsesrig motorcykeltur på 8 dage rundt til de kendte turistdestinationer i British Columbia. I besøger bl.a. Vancouver, Victoria, Kamloops og Penticton. Turen omfatter en tur med færgen langs kysten mod Horseshoe Bay, verdens største samling af udendørs vægmalerier og skulpturer i Chemainus og vinområdet Okanagan Valley, der også er kendt som "Canadas Napa Valley". 

En motorcykeltur, der går gennem  nogle af de smukkeste landskaber i hele Canada. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det vestlige Canada. 

Fra 15.813 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.800 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst Vancouver, BC

I ankommer til det vestlige Canadas kronjuvel, Vancouver. Byen er rig på træer og grønne oaser og ligger ud til det glitrende Stillehav med bjergkæden Coast Ranges forrevne blå tinder i baggrunden. Vancouver har en afslappet vestkyststemning blandet med en god portion asiatisk charme. Byens Chinatown er den næststørste i Nordamerika, kun overgået af den i San Francisco. Vancouver er det finansielle, industrielle, handelsmæssige og kulturelle centrum på den canadiske vestkyst. Byen ligner på mange måder resten af Canada, men har også mange karaktertræk, man genkender fra Europa, Asien og USA. Det skaber en glad, afslappet og tilbagelænet stemning. I overnatter i Vancouver.

Vancouver - Victoria, BC (112 km)

Om morgenen afhenter I jeres motorcykler på EagleRiders udlejningskontor i Vancouver, og så begynder jeres rejse gennem Canadas smukke natur. I Tsawassen lige syd for Vancouver kører I ombord på en færge fra BC Ferries, som sejler på en fast rute mellem flere havne. I har mulighed for at gøre et stop på en af de mindre øer, de såkaldte Southern Gulf Islands, hvor der bor mange kunstnere, som sælger deres værker til besøgende. Den største koncentration af gallerier og atelierer finder I på Saltspring Island i landsbyen Ganges, men også øerne Galiano, Mayne, Saturna og Pender har et kunstnersamfund.

Victoria er hovedstaden i British Columbia og har et mildt klima med frodig, grøn vegetation. Begynd dagen med en rundtur i parlamentsbygningen. Tag jer derefter tid til at nyde nogle af byens mange haver, parker, museer og strande, som alle er et besøg værd. I kan også vælge blot at slappe af med en traditionel "afternoon tea" eller at tage på hvalsafari. I overnatter her.

Victoris - Tofino, BC (320 km)

Fra Victoria følger I Highway 1 mod nord. Hold ind til siden, når I kommer til toppen af Malahat Drive, hvor der er en panoramaudsigt ud over havet med Saanich Inlet og Saanich Peninsula i forgrunden og Mount Baker i det fjerne. Denne del af Highway 1 er utroligt naturskøn. Gør et stop i Duncan, der er kendt som "totempælenes by". Her kan I se træskærere arbejde på totempæle på Quw'utsun Cultural Centre. I denne del af Vancouver Island ligger der en række vingårde, og et besøg på en eller flere af dem samt et besøg på British Columbias første ciderbryggeri er et must!

Fortsæt nordpå til Chemainus, som tidligere havde en stor tømmerindustri. Her kan I se verdens største udendørs samling af vægmalerier og skulpturer. Lidt længere nordpå ligger den charmerende lille by Ladysmith med udsigt over Georgia Strait, og efter yderligere nogle kilometer ankommer I til Nanaimo, hvor I fanger Highway 4 og kører tværs over øen til Tofino. Ikke alene besøger 20.000 gråhvaler og hundredtusindvis af strandfugle området på deres træk to gange om året, men Clayoquot Sound, der er udnævnt til biosfærereservat af UNESCO, har mellem 750.000 og 1 mio. besøgende turister om året. Tofino tager miljøbeskyttelse yderst alvorligt og er kendt for at være et af de mest træelskende steder i hele verden. I overnatter her.

Tofino - Whistler, BC (368 km)

I dag følger I Highway 4 tilbage til Nanaimo, hvor I kører ombord på en færge fra BC Ferries og sejler retur til fastlandet via Horseshoe Bay. Horseshoe Bay er en charmerende og malerisk kystby lige nord for Vancouver. Her begynder den utroligt naturskønne Sea To Sky Highway (Highway 99). I kører nu ad Highway 99, som snor sig gennem fem klart adskilte klimazoner i regionen Vancouver Coast and Mountain i British Columbia, fra tempereret regnskov ved Horseshoe Bay via Squamish og Garibaldi Provincial Park til skisportsbyen Whistler. Sea To Sky Highway krydser to historiske ruter fra guldgravertiden, Pemberton Trail og Gold Rush Heritage Trail, som forbandt kysten med områderne længere inde i landet, før der kom biler til.

Magien indfinder sig, når I ankommer til udsigtspunktet øverst i den lille dal, hvori byen Whistler ligger. Her finder I en klynge af små søer, hvori de høje tinder spejler sig smukt. Alta Lake udgør vandskellet i den korridor, hvor Sea To Sky Highway løber. Det vand, som forlader søens sydlige ende, løber ud i Stillehavet via floderne Cheakamus og Squamish, mens det vand, som forlader søens nordlige ende via River of Golden Dreams i sidste ende når havet via afvandingsområdet fra Harrison River og Fraser River. Landskabet omkring søen er uforligneligt smukt. Dagens mål er landsbyen Whistler, der ligger smukt omkranset af bjerge. I overnatter her.

Whistler - Kamloops, BC (304 km)

I fortsætter ad Highway 99 og sætter kursen mod den rustikke landsby Pemberton, der ligger i en bred dal omgivet af bjerge, hvilket gør klimaet konsekvent varmere end i Whistler. Et af de mest fremtrædende landmærker i området omkring Pemberton er Mount Currie, der har en højde på 2.591 meter. Den markante tinde tårner sig op over de øvrige snedækkede bjergtoppe, der omgiver dalen. Efter yderligere 48 kilometer ad Highway 99 ankommer I til Lillooet, som blev grundlagt under guldfeberen og markerede startpunktet for vognruten til guldminefelterne ved Cariboo og Barkerville.

Herfra sætter I kursen mod den travle lille by Cache Creek, som ligger på det sted, hvor Trans-Canada Highway og Cariboo Highway mødes. Længe før pelsjægerne, guldgraverne, kvægfarmerne og pionererne ankom til dalen, havde det oprindelige folk Shuswap Nation levet som nomader i området i flere tusinde år. Vi anbefaler at besøge frilandsmuseet, hvor I kan se en såkaldt "kekuli", det oprindelige Shuswap-folks underjordiske vinterbolig.

Efter en kort køretur ankommer I til et af de steder, I vil huske resten af livet – Kamloops! Byen er rig på historie og har et blomstrende kunst- og kulturliv med mange kunstgallerier, som præsenterer malerier, skulpturer og andre spændende værker af verdenskendte kunstnere. Kamloops er også Canadas sportshovedstad – byen er gearet til at afholde sportsbegivenheder på topplan på en række anlæg i verdensklasse. Der er god chance for, at en større sportsbegivenhed finder sted her under jeres besøg. I overnatter her.

Kamloops - Penticton, BC (296 km)

Følg Highway 97 ud af Kamloops, og sæt kursen mod Vernon, som ligger i den nordlige ende af Okanagan Valley. Greater Vernon ligger omgivet af tre søer, frodige landbrugsområder og flere skisportssteder i verdensklasse. Byen har en afslappet stemning, og her er masser at se og tage sig til. Om foråret og efteråret bugner hele området af de blomster og afgrøder, som dyrkes her.

Følg Highway 97, og nyd den utrolig smukke rute gennem Lake Country hele vejen til Kelowna – en lille by, som summer af aktivitet, men ligger i rolige, naturskønne omgivelser. I befinder jer nu i hjertet af Okanagan Valley, der også er kendt som "Canadas Napa Valley". Området har varme somre og mildt vejr i hele perioden fra tidligt efterår til sent forår, hvilket gør det ideelt til vindyrkning. En rundtur til de lokale vingårde er et must! Kelowna er centrum for al frugt- og vinproduktion i området omkring Lake Okanagan – en tredjedel af alle æbler, der høstes i Canada, stammer herfra. Søen er også kendt for sit legendariske søuhyre, Ogopogo, som efter sigende minder om Loch Ness-uhyret.

Fortsæt ad den naturskønne rute gennem Okanagan Valley til Penticton, en charmerende by beliggende ved bredden af en sø. Byen er kendt for sine mange golfbaner og et bredt udvalg af spændende friluftsaktiviteter. I overnatter her.

Penticton - Vancouver. BC (400 km)

Fortsæt ad Highway 97 til Oliver, som er centrum for Canadas vinindustri og ligger i den sydlige ende af Okanagan Valley. Dagens næste stop er Osoyoos, som er Canadas mest populære sommerferiedestination. Den hyggelige by har Canadas varmeste temperaturer, varmeste sø og eneste ægte ørken samt behageligt vejr i vinter-, forårs- og efterårssæsonen. Det gør den populær hele året rundt. Osoyoos ligger omgivet af naturskønne bjerge, en spejlblank sø samt frodige frugtplantager og vinmarker, hvilket indbyder til at slappe af og nyde livet.

Nu kører I mod vest ad Highway 3 med kurs mod Princeton, som er et godt udgangspunkt for at opleve vinområdet Similkameen. Byen og hele området er rige på historie, og her findes over 50 søer inden for en radius af 50 kilometer. Fra Princeton følger I Highway 3 hele vejen til Manning Park, som ligger i hjertet af Cascade Mountains. Nationalparken, som er opkaldt efter den berømte skovfoged E.C. Manning, består i den vestlige del af regnskov og i den østlige del af græsklædte enge. Mellem de to yderpunkter ligger et område med brusende floder, krystalklare søer, høje tinder og bjergenge, som byder på masser af aktivitetsmuligheder hele året rundt.

Fortsæt ad Highway 3, og sæt kursen mod Hope, som ligger i Cascade Mountains ved bredden af Fraser River. Fra Hope følger I Highway 1 hele vejen tilbage til Vancouver. Når I ankommer, er det tid til at aflevere jeres motorcykler og tage i til hotellet, hvor I har turens sidste overnatning. 

Vancouver - hjemrejse

I dag slutter jeres spændende rejse gennem British Columbia, og nu venter flyveturen hjem - med mindre I vælger at tage ud på nye eventyr.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 15.813 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Vancouver retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på EagleRiders udlejningskontor

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Færgebilletter til og fra Vancouver Island
 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i Canada. 

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011