Det vestlige Canadas højdepunkter i motorhome

11 dages kør-selv-forslag med motorhome i det vestlige Canada

Det vestlige Canada er kendt for at byde på store naturoplevelser, og denne tur inkluderer de spektakulære Rocky Mountains, som er indbegrebet af den canadiske vildmark. I den kosmopolitiske storby Vancouver er der masser af ting at tage sig til – lige fra en vildmarkssafari til en afslappende dukkert i de varme kilder! Læn jer tilbage, og nyd den smukke udsigt over de majestætiske snedækkede bjerge og de uberørte blå bjergsøer. Denne tur har noget for enhver smag og enhver aldersgruppe.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det vestlige Canada. 

Rejseperiode:
Anbefales ultimo maj - primo oktober.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
1.987 km

Turen kan startes i både Vancouver og Calgary. 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Vancouver - Burnaby/Vancouver, BC (24 km)

Når I har afhentet jeres motorhome, sætter I kursen mod jeres første overnatningssted, Burnaby Cariboo. Køreturen er ikke så lang, men vi anbefaler denne campingplads, fordi den er den mest populære i British Columbia og det ideelle udgangspunkt for at opleve byen Vancouver. Alternativt kan vi anbefale Capilano River RV Park, et dejligt sted der ligger i West Vancouver ganske tæt på Capilano Suspension Bridge, den 147 m lange kendte hængebro 70 m over kløften.  

Værd at besøge:
* Vancouver, der er en af verdens smukkeste og mest spændende byer.


Forslag til overnatning: Burnaby Cariboo RV Park eller Capilano River RV Park
Læs mere om campingpladsen og bestil herBurnaby Cariboo RV Park eller Capilano River RV Park

Burnaby - Okanagan, BC (338 km)

Turen går ad Trans-Canada Highway til Okanagan Valley – en lang køretur, som er det hele værd. Området byder på billedskøn natur i særklasse. Her er også mulighed for at besøge nogle af dalens mange vingårde i byerne Oliver, Penticton, Okanagan Falls, Kelowna m.fl.

I overnatter på campingpladsen Okanagan Lake lige nord for Penticton. Pladsen er delt i to områder, North Park og South Park, og her har I mulighed for at campere tæt på søbredden ved Okanagan Lake.  

Hvis I synes dagens tur er lidt for lang, kan I vælge at forlænge rejsen med en dag, som I så kan tilbringes ved de varme kilder i Harrison Hot Springs, der ligger inden Hope på ruten.

Værd at besøge undervejs:
* Othello-Quintette Tunnels, som ligger lige uden for byen Hope. Det er et kompliceret system af tunneler og broer, som i gamle dage førte Kettle Valley Railway gennem kløften. Her er mulighed for prøve en tur med damptoget og/eller tage med svævebanen Hell's Gate Airtram over Fraser River!

Forslag til overnatning: Okanagan Lake
Læs mere om campingpladsen og bestil herOkanagan Lake

Okanagan

Dagen indbyder til afslapning. De smukke strandbredder langs Okanagan Lake er omgivet af gul fyr og bynke, og selve søen er perfekt til badning og anden vandsport.

Forslag til overnatning: Okanagan Lake

Læs mere om campingpladsen og bestil herOkanagan Lake

Okanagan - Revelstoke, BC (233 km)

I dag skal I ikke køre så langt, så der er mulighed for at besøge nogle flere vingårde! Turen går til Revelstoke, som ligger højt oppe i Monashee Mountains i nærheden af både Mount Revelstoke National Park og Glacier National Park. Fra legepladsen i Revelstoke, som er åben hele året rundt, er der udsigt til noget af Canadas allersmukkeste natur. Mod øst ligger Selkirk Mountains' snedækkede tinder, og mod vest ligger Monashee Mountains. Placeringen gjorde, at Revelstoke begyndelsen af 1900-tallet blev kendt som hovedbyen i de canadiske alper og fik tilnavnet "The Mountain Paradise".

Værd at besøge undervejs: 
* Besøg byen Salmon Arm, der er kendt som porten til Okanagan Valley og ligger lige midt i det rekreative område ved Shuswap Lake.

Forslag til overnatning: RV Camping Revelstoke at Noah's Ark Resort
Læs mere om campingpladsen og bestil her: RV Camping Revelstoke at Noah's Ark Resort

Revelstoke - Lake Louise, Alberta (233 km)

Efter ca. 3 timers kørsel ankommer I til Lake Louise, og vi anbefaler at overnatte på Lake Louise Campground. Banff/Lake Louise National Park er en af Canadas flotteste og mest berømte nationalparker, som byder på masser af spektakulære oplevelser. I vil kunne fylde hele fotoalbum med billeder herfra og det er nærmest umuligt at tage et dårligt billede her! Tag jer god tid til at opleve Banff.

Hvis I starter turen fra Cruise Canada-depotet i Calgary, kører I direkte til Lake Louise Campground.

Værd at besøge undervejs: 
Besøg Kicking Horse River på det sted, hvor den løber under Natural Bridge i Yoho National Park. Følg den naturskønne rute Bow Valley Parkway fra Banff til Lake Louise. Det er en mindre trafikeret vej, hvorfra der udgår mange vandrestier, og hvor der også er rig mulighed for at gøre stop ved et af de mange udsigtspunkter og tage flotte billeder af bjerglandskabet.

Forslag til overnatning: Lake Louise Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lake Louise Campground

Lake Louise / Banff National Park

Glæd jer til en dag i naturens tegn. Banff National Park, der er Canadas ældste nationalpark, ligger for jeres fødder og venter på at blive oplevet. Her kan I nyde nogle af de flotteste bjerglandskaber på det nordamerikanske kontinent. Hovedbyen, den alpine by Banff, ligger i 1.400 meters højde i en bred dal ved Bow-floden. Hele vejen rundt om byen er der udsigt til bjerge.

Værd at besøge i Banff:
* Spis frokost eller tag en drink på Banff Springs Hotel, hvorfra der er en fænomenal udsigt.
* En tur op på Sulphur Mountain med svævebanen, og nyd efterfølgende en afslappende dukkert i de varme kilder i Banff Hot Springs.


Forslag til overnatning: Lake Louise Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lake Louise Campground

Lake Louise - Jasper, Alberta (338 km)

Køreturen til Jasper er spektakulær, idet bjergtinder med en højde på op til 3.600 meter tårner sig op til begge sider. I kører ad den berømte og imponerende Icefields Parkway, rygraden af Canadian Rockies. Undervejs passerer I en næsten uendelig række af kolossale bjerge, forrevne toppe, adskillige gletsjere og nogle uberørte, smaragdgrønne søer.

Værd at besøge undervejs: 
* Athabasca Glacier, som er den mest besøgte gletsjer i hele Nordamerika. I kan komme en tur ud på gletsjeren i en specialbygget Ice Explorer-bus eller tage på en guidet vandretur på isen.


Forslag til overnatning: Hinton / Jasper KOA 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Hinton / Jasper KOA

Jasper National Park

Endnu en dag med uovertruffen natur venter. Jasper Nationalpark er knap så berømt som Banff, men mindst lige så storslået. Jasper Nationalpark blev oprettet i 1907 - opkaldt efter pelsjægeren Jasper Hawes, der levede i området. Parkens areal er lidt større end Sjælland og Fyn med floder, søer og over 1.200 km vandrestier – og mange vilde dyr som sorte bjørne, grizzly, ulve, elge, ørne og mange flere.

Værd at besøge:
* . Bådturen Maligne Lake Cruise, som blandt andet passerer forbi den verdenskendte ø Spirit Island. Øen, der kun kan besøges med båd og er kendt som kronjuvelen i Jasper National Park.

Forslag til overnatning: Hinton / Jasper KOA 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Hinton / Jasper KOA

Jasper - Clearwater, BC (322 km)

I dag går turen gennem billedskøn natur med Wells Gray Provincial Park på højre side og Columbia Mountains på venstre side. Målet er Clearwater, som er det sidste stop på turen, før I kører tilbage til Vancouver. Hvis I gerne vil bo tæt på Wells Gray Provincial Park, og der ellers er plads (der er kun 13 motorhomepladser), anbefaler vi, at I booker jer ind på Helmcken Falls Lodge & RV Park. Her kan I opleve den ægte vildmark tæt på indgangen til parken.

Værd at besøge:
* Clearwater – en spændende by, som ligger tæt på indgangen til Wells Gray Provincial Park.
* På vejen til Clearwater anbefaler vi at gøre et stop i byen Blue River og tage på en bådtur på Mud Creek/River, hvor der er mulighed for at se bjørne!

Forslag til overnatning: Helmcken Falls Lodge & RV Park 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Helmcken Falls Lodge & RV Park

Clearwater - Burnaby/Vancouver, BC (475 km)

Dagen byder på en køretur på 4½ timer tilbage til Vancouver og Burnaby Cariboo. Vi anbefaler stærkt, at I tager 3 eller 4 overnatninger på denne campingplads, for Vancouver er en af vores yndlingsbyer, og det er bestemt værd at bruge et par dage her. Der kører bus ind til centrum hver halve time fra stoppestedet lige uden for campingpladsen. I kan også tage med højbanen Skytrain fra stationen, som ligger et kvarters gang fra campingpladsen.

Værd at besøge I Vancouver:
* Stanley Park, Harbour Centres udsigtstårn, Granville Island, Capilano Suspension Bridge, Grouse Mountain m.m.

Forslag til overnatning: Burnaby Cariboo eller Capilano River RV Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Burnaby Cariboo eller Capilano River RV Park

Vancouver BC (24 km)

Der er blot ca ½ times kørsel til Cruise Canada-depotet, hvor I skal aflevere jeres motorhome. Men der er jo mange muligheder  for at fortsætte rejsen i det Vestlige Canada?

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

 

Ruteforslaget kræver

  • 10 nætters ophold
  • 11 dages motorhomeleje inkl. forsikring
  • 2.000 km

 

 

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i Canada inden I kan få udleveret jeres motorhome. 

Motorhomes findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om motorhomes i Canada.

 

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

  

Brug vores prisberegner for at få et estimat på motorhomeprisen*:

*Når du har fundet prisen, skal du ringe til vores rejsespecialister.

FÅ ET TILBUD

Intern kommentar

salgsinfo

Ruteforslag fra Cruise America: Best of Canadas West

Kunderne skal selv bestille campingpladser.