Discover Whistler and the Rockies

8-dages kør-selv-ferie i canadiske Rocky Mountains

Fra Calgary går turen tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains via skisportsstedet Whistler og masser af høje bjergtoppe, gletsjere og alpin udsigt i Jasper, for at ende i vidunderlige Vancouver. 

Undervejs på denne naturskønne kør-selv-ferie i Canada kan I opleve majestætiske bjerge og brusende vandfald, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer, varme mineralske bade, stemningsfulde byer og en guldgraverby, der leder tankerne tilbage til guldgravertiden.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker ift. tid, steder og oplevelser m.m., så I får jeres helt personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 4.635 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
1. maj - 10. oktober.

Turen starter:
Dagligt

Varighed: 
8 dage / 7 nætter

Længde:
1.266 km
 

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Calgary – Banff (115 km)

Den første dags etape er kort og går fra Calgary til Banff ad enten Trans-Canada Highway eller den mere naturskønne 1A Highway. Efter ankomst og check-in på jeres hotel er resten af dagen til fri disposition til at gå på opdagelse.

Banff

Hele dagen er afsat til at nyde Banff og omegn. Byen byder på mange spændende forretninger, shopping, cafeer, natteliv og museer. I kan også besøge Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola, hvor I får mulighed for at se den fantastiske panoramaudsigt over Bow Valley. Herefter kan I passende slutte af med en tur i en af de varme mineralske bade i Upper Hot Springs.

Banff - Jasper (292 km)

På turen fra Banff til Jasper vil I møde et sceneri, der forekommer uendeligt med bjerge, forrevne tinder, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer. I passerer så kendte steder som Sarbach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med Bow Glacier, der danner bagtæppet, og Crowfoot Glacier, før I når til den imponerende Columbia Icefield, hvor der er mulighed for en Ice Explorer Ride på gletsjeren. Og glem ikke at have kameraet parat, når I forlader Athabasca Glacier med de majestætiske Athabasca Falls, som I passerer, før I når Jasper.

Jasper

I har hele dagen til rådighed til at udforske den charmerende bjergby Jasper, som ligger så smukt i midten af nationalparken Jasper National Park, omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier. Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains eller besøge Maligne Lake, en af de mest fotograferede søer i verden, og nyde et 90 minutters sydgående cruise i de imponerende postkortomgivelser.

Jasper – Sun Peaks (444 km)

Når I forlader Jasper National Park, kommer I ud på ”Yellowhead”-ruten med det overvældende Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rockies. Efter Mount Robson Provincial Park kører I langs Thompson-floden gennem de snedækkede Monashee og Caribou Mountains til feriestedet Sun Peaks, hvor I skal overnatte.

Sun Peaks – Whistler (293 km)

Første del af turen i dag foregår langs Logan-søen til guldgraverbyen Cache Creek, hvor der er mulighed for et besøg på den historiske Hat Creek Ranch, som i bogstaveligste forstand tager jer tilbage til guldgravertiden. Herefter fortsætter I turen mod syd til Lillooet, også kendt som området med ”the Gold Rush Trail”, der var ”Mile Zero” for ”the Old Caribou Wagon Road” i guldgravertiden. I dag er området hjemsted for den største canadiske produktion af ginseng. Fra Lillooet fortsætter I ad Lake Road til dagens destination Whistler.

Whistler

Det charmerende skisportssted Whistler ligger smukt placeret mellem de to verdenskendte Whistler og Blackcomb Mountains. Om sommeren er her en lang række aktiviteter lige fra mountainbiking, golf og vandsport på de fem søer eller utallige floder til et vidunderligt måltid mad på en bjergtop, eller I kan slet og ret bare slappe af og nyde nogle af de mange fine cafeer og restauranter på det europæisk inspirerede skisportssted. I kan også nyde skønheden af Whistler Blackcombs europæiske omgivelser fra Peak Adventure på Whistler Mountain eller tage med svævebane op i højden, hvor I fra Peak Chair har en helt forrygende udsigt over gletsjere, udslukte vulkaner, snedækkede tinder og meget mere. Åbningstiderne varierer efter årstid, vind og vejr.

Whistler – Vancouver (122 km)

Fra Whistler går turen det sidste stykke til Vancouver ad den maleriske Sea to Sky Highway. Lav et par stop undervejs og se fx de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor man støder på klatrere fra hele verden, der kommer hertil med det ene formål at bestige granitklipperne.

Vel ankommet i Vancouver tager en spændende 8 dages rundrejse sin afslutning. Der er naturligvis mulighed for, at I kan forlænge rejsen med at par dage i Vancouver, så I får lidt mere tid til at opleve byen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 4.635 kr.

Prisen inkluderer

 • 7 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Måltider
 • Gebyr for envejsleje af bil (ca. 75 CAD + skatter og afgifter)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate, Superior og Deluxe.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

Ekstra oplevelser

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:

 • Peak 2 Peak Gondola, Whistler
 • Entre til Hat Creek Ranch
 • Banff Gondola
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren 
 • Entre til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper. 

Pris pr. person: 1.215 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

Få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo

Leverandør: Discover Holidays

Bookingkode uden oplevelsespakke:
SDFDM17P = Moderate    
SDFDM17S = Superior 
SDFDM17F = Deluxe

Bookingkode inkl. oplevelsespakke:
SD17P = Moderate
SD17S = Superior 
SD17F = Deluxe


Udregning FDM tur (uden oplevelsespakke):
Moderate-tur FRA:
Net 539 CAD/ brutto 674 CAD pp

Billeje - 1 uger grp A/B:
Brutto 408 CAD = 204 cad pp

I alt FRA 878 cad pp i dbl.vær.

Udflugtspakke fra (forskel på FDM og DH):
Net 189 CAD/ brutto 236 CAD = 1.215 kr. pp (kurs 5,15)