I kelternes fodspor

7 dages kør-selv-forslag i canadas spændende kulturhistorie

Tag på opdagelse i Nova Scotia i det østlige Canada på en rundrejse, der byder på masser af spændende nybyggerhistorie, fantastisk natur med smukke udsigter, friskfangede hummere og fisk krydret med et frisk klima.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 9.869 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode: 
Maj - oktober.
 
Startdag:
Daglig

Varighed: 
7 dage/6 nætter

Længde:
1.233 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Halifax

Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at udforske den maritime by Halifax, der har været beboet siden 1749. Halifax er i dag hovedstad i Nova Scotia og den største by i Canadas maritime provinser.

Halifax sightseeing

I har en hel dag til at gå på opdagelse i Halifax med dens spændende butikker, pubber og cafeer i Privateers Warehouse og Historic Properties, en flot samling restaurerede pakhuse og bygninger fra starten af forrige århundrede. I kan også få en forrygende flot udsigt over byen fra Halifax Citadel National Historic Site og besøge York Redoubt National Historic Site, et 200 år gammelt forsvarsværk, som troner højt over havnen i Halifax.

Halifax – Cape Breton Island (356 km)

I dag forlader I Halifax og sætter kursen mod Cape Breton Island, et lille stykke Skotland i Nordamerika.

Cabot Trail (300 km)

Cabot Trail er opkaldt efter den opdagelsesrejsende John Cabot, som kom til Canada i 1497, og turen ad den storslåede Cabot Trail langs kysten af Cape Breton Island ud mod Gulf of St. Lawrence er en naturoplevelse i særklasse. Ruten snor sig langs Cape Breton Highlands National Park mellem Cheticamp og Ingonisk – hvor den mest anbefalelsesværdige rute er Skyline Trail, kun ca. 15 minutters kørsel fra parkens indgang.

Undervejs har I mulighed for at besøge Celtic Music Interpretive Centre, Glenora Distillery, Acadian Cultural Center & Museum (Les Trois Pignons) eller St. Ann’s Gaelic College of Arts & Crafts.

Louisbourg sightseeing (220 km)

Turen går videre nordover til Fortress of Louisbourg National Historic Site, et utroligt ”levende museum”, den største historiske rekonstruktion i Nordamerika og en imponerende gengivelse af en fransk garnisonsby fra 1700-tallet med fortolkere af historien i datidens tøj, der genopfører scener fra hverdagslivet fra den franske koloniperiode. Her er det desuden muligt at købe mad fra dengang i restauranten eller deltage i et historisk slag.

Hvis tiden tillader, bør I også besøge Alexander Graham Bell National Historic Site i byen Baddeck. Et museum udelukkende dedikeret til denne fantastiske mand, som tilbragte sine somre her langs bredden af Bras d’Or. I kan også vælge at besøge Highland Village Museum i Iona, som bestemt også er spændende.

Baddeck – Halifax (357 km)

I har hele dagen til rådighed til at køre tilbage til Halifax langs den naturskønne rute langs Bras d’Or Lakes, og ved Canso Causeway kommer I til hovedlandet på Nova Scotia. Og når I når Anitgonish, går resten af turen mod sydvest langs Marine Drive til Halifax.

Afrejse

Efter en overnatning i Halifax slutter rundrejsen og det er tid til hjemrejse, men inden I tager til lufthavnen bør I køre en tur til  Peggy’s Cove og se en samling af hyggelige fiskersamfund omgivet af glatvaskede, flade klipper. Her skal I opleve områdets ikoniske fyrtårn, Peggy's Point Lighthouse, besøge verdens mindste posthus og vandre blandt de ikoniske stenmærker, inuksuks.

I har naturligvis mulighed for at forlænge rejsen med en dag eller to og blive i området eller I kan tage videre på andre eventyr.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 9.869 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Halifax retur
 • 6 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Hotelkategori:
Superior.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

 • Historic Sites admission,
  Nova Scotia
  - Alexander Graham Bell
  - Fort Anne
  - Grand-Pré
  - Fortress of Louisbourg
  - Halifax Citadel
  - Kejimkujik (i dagtimerne)
  - Port-Royal

Pris pr. person fra: 460 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Halifax.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011