Ontario Wineries & Resorts

6 dages kør-selv-forslag i Ontario Wineries & Resorts

Voldsomme vandmasser, vidunderlig vin og fantastisk feriestemning – oplev Ontario! Provinsen med flest indbyggere i Canada. Med udgangspunkt i Toronto tager denne rundrejse jer med forbi store vandfald i Niagara Falls og op gennem Ontario provinsen med sine mange vingårde og charmerende landområder.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas imponerende landskaber. 

Fra 4.461 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 6 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
1. maj - 31. oktober.

Startdag:
Daglig

Varighed: 
6 dage/5 nætter

Længde:
681 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Toronto

Efter afhentning af jeres lejebil og check-in på hotellet er dagen til fri disposition til at udforske Torontos spændende seværdigheder og ikke mindst CN Tower, byens vartegn på ikke mindre end 553 m.

Toronto – Niagara Falls (129 km)

Turen bringer jer i dag til et af verdens syv vidundere, Niagara Falls. Her skal I helt tæt på vandmasserne med Hornblower Niagara Cruises og opleve de brølende Horseshoe Falls og American Falls. Resten af dagen kan I fx bruge på at besøge så berømte attraktioner som Casino Niagara, Butterfly Conservatory med mere end 40 sjældne sommerfuglearter og Skylon Tower med den imponerende udsigt ca. 250 m over vandfaldene.

Niagara-on-the-Lake

I dag kan I besøge Niagara-on-the-Lake, en smuk by fuld af frodige parker og haver, historiske steder, prisvindende vingårde og noget af Canadas fineste victorianske arkitektur, som har placeret byen som nr. 2 på listen over ”Prettiest Town in the World”. I kan også besøge de lokale vingårde Peller Estates, Inniskikkin Wines, Jackson-Triggs, Hillebrand Estates og mange flere. Det siges, at mere end 500.000 hvert år besøger vingårde i Ontario, som for de flestes vedkommende har åbent året rundt og tilbyder vinsmagning i deres vinbutikker. I bør heller ikke gå glip af den verdenskendte Shaw Festival med dets mange underholdende forestillinger.

Niagara Falls – The Muskokas (331 km)

Landskabet skifter, og I skal i dag køre gennem Ontarios kendte og charmerende landområder med de hyggelige hytter gennem Orillia og Gravenhurst. Herfra fortsætter I til Huntsville, hjertet af Lake of Bays turistområde, et sted hvor I i bogstaveligste forstand kan vælge mellem forlystelserne. Turen slutter ved det smukke ”Resort of the Muskokas” Deerhorst Resort, hvor I skal tilbringe de næste to nætter.

The Muskokas

Dagen er til fri disposition og en oplagt udflugt kunne sagtens gå til Arrowhead Provincial Park med de utallige rekreative aktiviteter eller Muskoka Heritage Place, en rekonstrueret landsby i det smukke skovområde, som på fornemmeste vis afbilder en typisk Muskokas-bebyggelse fra 1890’erne.

Huntsville – Toronto (221 km)

Turen nærmer sig sin afslutning, og tilbage i Toronto afleveres bilen. Benyt lejligheden til at se lidt mere af Toronto, der er Canadas største by.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 4.461 kr.

Prisen inkluderer

  • 5 hotelovernatninger
  • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybillet
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Hotelkategori:
Superior.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

  • Entre til CN Tower 
  • Niagara Falls Adventure Pass
  • Besøg på to udvalgte vingårde inkl. smagsprøver. 

Pris pr. person fra: 1.615 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Toronto.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo

Leverandør: Discover Holidays

Bookingkode uden oplevelsespakke:
SDFDM28S = Superior

Bookingkode inkl. oplevelsespakke:
SD28S = Superior


Udregning FDM tur (uden oplevelsespakke):
Superior-tur FRA:
Net 513 CAD/ brutto 641 CAD pp

Billeje - 1 uge grp A/B:
Brutto 408 CAD = 204 cad pp

I alt FRA 845 cad pp i dbl.vær.

Udflugtspakke fra (forskel på FDM og DH):
Net 251 CAD/ brutto 314 CAD = 1.615 kr. pp (KURS: 5,15)