Kør videre fra Montreal

Videre mod oplevelser i det sydøstlige Canada

Med en lejebil i Montreal er det nemt at udforske Quebec-regionen og den østlige del af Canada. Kører du fx mod vest ligger Ottawa, Canadas hovedstad og mod sydvest rammer du Toronto og et af Canadas mest besøgte seværdigheder – de imponerende Niagara Falls. Og derimellem dukker alle de ”små” seværdigheder op, som ofte bliver til de helt store oplevelser. Hvilken vej vælger du?

Inspiration

Vestpå til Ottawa og Algonquin Provincial Park

Du kan være i Canadas hovedstad Ottawa på et par timer, besøge de nationale museer og parlamentet, men du kan også fortsætte til provinsparken Algonquin og snuppe en stor naturoplevelse i fred og ro.

Nordøstpå til Quebec City

Fortsæt langs St. Lawrence-floden i 2-3 timer. Du kommer stadig længere ind i det fransktalende Nordamerika og kan af og til føle dig hensat til Bretagne. Kør ind til centrum af Quebec City, for så er du i hjertet og kan begynde opdagelsen af det ældste Canada.

Østpå til Nova Scotia

En køretur på godt 1.200 km skiller dig fra Halifax i Nova Scotia ved Atlanterhavet. Du kommer igennem naboprovinsen New Brunswick og kan skyde genvej ved at sejle over Fundy Bay fra Saint John. Verdens højeste tidevand får du oveni oplevelsen og måske ser du hvaler.

Sydvestpå til Toronto og Niagara Falls

5-6 timers kørsel er ingenting at regne i Nordamerika, så inden du ser dig om, er du i Canadas største by, Toronto. 1. stop kan være i Upper Canada Village kort før Morrisburg: Et levende friluftsmuseum med herlige guider. 2. stop kan være Thousand Islands inden historiske Kingston, der kortvarigt var hovedstad. Fra Toronto kan du fortsætte mod ét af verdens største vandfald – Niagara.

Kort

Vis på kort