Kør videre fra Toronto

Nyd naturen undervejs

Med en lejebil i Toronto er det nemt at udforske Ontario og den østlige del af Canada. Kør fx nordpå mod naturoplevelser i Algonquin Provincial Park, sydpå til Niagara Falls eller mod øst til flere spændende canadiske storbyer. Og nyd dev mange oplevelser undervejs: fra de canadiske småbyers unikke charme til skovenes brændte farver om efteråret. På en kør-selv-ferie gennem den canadiske natur kan du ikke undgå at få store oplevelser med hjem.

Inspiration

Sydpå til Niagara Falls

Du kører i ’den gyldne hestesko’ – ét af verdens rigeste områder. I den sydligste del af Ontario ligger Canadas ’frugtkurv’, hvor området bugner af frugter og afgrøder. Kør væk fra motorvejen og tag på vinsmagning eller spis dig mæt i ferskner og kirsebær, inden du møder suset fra de store vandfald. Glæd dig over, at det ikoniske vandfald er flottest fra den canadiske side.

Nordøstpå til Ottawa, Montréal og Québec

Kør langs Ontario-søen og oplev, hvordan den tætte bebyggelse langsomt forsvinder bag dig, og naturen tager over. Kort efter Kingston kan du besøge Thousand Islands, de utallige små øer spredt i St. Lawrence floden, og som har lagt navn til den ikoniske salatdressing. Upper Canada Village, kort efter Morrisburg, er et godt sted at gøre holdt på din rejse. Et levende friluftsmuseum med herlige guider venter.

Nordpå til Algonquin Provincial Park

Du kan købe vildmarksture til Algonquin Provincial Park, der er på størrelse med Sjælland, og blive kørt dertil fra Toronto. Du kan også tage turen på egen hånd. Den mest direkte vej går ad Highway 400 nordpå fra Toronto. Alternativet er at følge Ontario-søen til Belleville og dér snuppe 62’eren nordpå. Nogle timer senere er du fremme i vildnisset.

Kort

Vis på kort