Kør videre fra Toronto

Stop op når du ser noget interessant

Med en lejebil i Toronto er det nemt at udforske Ontario og den østlige del af Canada. Kør fx nordpå mod naturoplevelser i Algonquin Provincial Park, sydpå til Niagara Falls eller mod øst til flere spændende canadiske storbyer. Og så er der alle oplevelserne, der konstant dukker op. Småbyer med hver sin charme, skovenes smukke brændte farver om efteråret eller et flot udsigtspunkt – det gælder bare om at stoppe, når du ser noget interessant.

Inspiration

Sydpå til Niagara Falls

Du kører i ’den gyldne hestesko’ – ét af verdens rigeste områder. I den sydligste del af Ontario ligger Canadas ’frugtkurv’. Kør væk fra motorvejen og tag på vinsmagning eller spis dig mæt i ferskner og kirsebær, inden du møder suset fra de store vandfald. Glæd dig over, at vandfaldene er flottest fra den canadiske side.

Nordøstpå til Ottawa, Montréal og Québec

Kør langs Ontario-søen og oplev, hvordan den tætbebyggede ’gyldne hestesko’ langsomt forsvinder bag dig og naturen tager mere over. Kort efter Kingston kan du besøge Thousand Islands, de utallige små øer spredt i St. Lawrence floden. Og jo – salatdressingen har fået navn efter dem! Upper Canada Village kort efter Morrisburg er et godt sted at gøre holdt på din rejse. Et levende friluftsmuseum med herlige guider.

Nordpå til Algonquin Provincial Park

Du kan købe vildmarksture til Algonquin Provincial Park, der er på størrelse med Sjælland, og blive kørt dertil fra Toronto. Du kan også tage turen på egen hånd. Den mest direkte vej går ad Highway 400 nordpå fra Toronto. Alternativet er at følge Ontario-søen til Belleville og dér snuppe 62’eren nordpå. Nogle timer senere er du fremme i vildnisset.

Kort

Vis på kort