Québec - Wildlife og afslapning

Afslapning og wildlife oplevelser i Québec provinsen

På Duchesnay Resort, bare 45 minutters kørsel fra Québec City, kan I slappe i klassiske lodge omgivelser, som man kender det fra amerikanske nationalparker. Der er forskellige muligheder for rekreative aktiviteter i den omkringliggende natur, som bl.a. byder på strand, skov og en række naturstier i de naturskønne omgivelser. Højdepunktet er dog den guidede tur, der giver mulighed for at komme helt tæt på bjørne i deres naturlige miljø.

Fra 1.092 kr.
pr. person i dbl.værelse for 3 dage med afslapning og wildlife oplevelser.

Rejseperiode:
Juni - september.

Afgange:
Daglig

Varighed:
3 dage / 2 nætter

Minimumsalder: 
6 år
 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Dagsprogram

Ankomst til Duchesnay Resort

Efter ankomsten til Duchesnay Resort, som ligger cirka 45 minutters kørsel nordvest for Québec City, er resten af dagen til fri disposition. Transport til Duchesnay Resort fra Québec City er ikke inkluderet i prisen.

Guidet bjørnetur

Dagen i dag byder på en guidet tur ud til et naturområde cirka 10 kilometer fra hotellet, hvor jeres guide vil tage jer med ud på en times vandretur for at se efter bjørne, og hvor I har mulighed for at nyde de vilde bjørne udfolde sig i deres naturlige omgivelser. Turen til ud til naturområdet fra hotellet foregår i minibus. Resten af dagen er til fri disposition, hvor I har mulighed for at deltage i nogle af de mange aktiviteter, som hotellet tilbyder, bl.a. svømning, cykling, vandreture, klatring, m.v.

Afrejse fra Duchesnay Resort

I dag forlader I atter Duchesnay Resort efter to dages ophold i den læke østcanadiske natur og returnerer til Québec City.

kort

Vis på kort

priser

 

Fra 1.092 kr.

Udflugten inkluderer:

  • 2 nætters ophold på Duchesnay Resort
  • 2 timers bjørneudflugt
  • Aktiviteter på resortet (fx kajak, vandring, kano, cykling) 

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for tre dage med vild natur og afslapning.

Børn:
Aldersgrænse: 6 år
Børnerabat

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende udflugter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.

få et tilbud