Rejseforedrag: Canada med dansk rejseleder

Kom til gratis inspirationsaften om rundrejse i Canada

Drømmer du om at opleve Canadas overvældende naturskønhed, fascinerende storbyer og unikke dyreliv? Så kom til rejseforedrag om rundrejse i Canada med dansk rejseleder, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det canadiske.

På en enkelt aften introducerer vi dig til det bedste, verdens næststørste land har at byde på: fra storslåede nationalparker som Niagara Falls og Banff National Park til de pulserende storbyer Toronto, Ottawa og Montreal. Kom med til uendelige ødemarker, gigantiske bjerge og brusende floder, og oplev bjørne, elge og bisonokser i Canadas enorme skove.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i det canadiske og gerne vil introduceres til vores rundrejser med rejseleder. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Canada har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største canadiske highlights giver vi dig et indblik i vores oplevelsesrige rundrejser i Canada. Kom med til en spændende inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en rundrejse med rejseleder.

Datoer og tilmelding

Vi fortæller mere om disse rejser til foredraget