DoubleTree by Hilton Toronto Downtown

Dette foto er fra Toronto

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Wellness & spa
  • Sauna
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Toronto. Lige i nærheden finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i den spændende by og se de mange interessante seværdigheder som f.eks. teaterkvarteret og Yonge Street. Kunstgalleriet AGO ligger ligeledes lige i nærheden af hotellet. Endvidere er der ca. 4 minutters gang til en S-togs- og metrostation.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en perfekt beliggenhed. Det råder over 26 etager med i alt 422 værelser, heraf 52 elegante suiter og 20 handicapvenlige værelser. Bygningen rummer desuden en indbydende, klimatiseret foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe og elevatorer, og hvor det er muligt at leje cykler. Herudover er der en hyggelig café, en bar og to fortræffelige restauranter med et individuelt, anderledes køkken. Hertil kommer et konferencerum med internetadgang og WLAN Access Point. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.

Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Der er endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og safeboks (mod betaling). Værelserne har tilmed internetadgang, elkedel, kaffemaskine, strygebræt, strygejern, klimaanlæg, centralvarme og en komfortabel king size seng. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

Hotellet råder over en indendørs pool, en whirlpool, en sauna og et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Bestil her