Vancouver - Hvaler og wildlife på Quadra Island

Wildlife oplevelser og ophold på April Point Resort, Quadra Island

Quadra Island er en af de mange øer, der ligger nord for Vancouver i strædet mellem fastlandet og Vancouver Island. På denne tur kan I glæde jer til en tur i en zodiak, for at opleve det spændende dyreliv, som kun det vestlige Canada kan prale af. Og så venter der også en hvalsafari med mulighed for at komme meget tæt på de enorme pattedyr.

Fra 7.926 kr.
pr. person i dbl.værelse inkl. fly fra Vancouver og 4 dage med wildlife oplevelser.

Rejseperiode:
Maj - september.

Afgange:
Daglig

Varighed:
4 dage / 3 nætter

Minimumsalder: 
8 år

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Dagsprogram

Vancouver til Quadra Island

Dagen starter med en en smuk flyvetur med rutefly fra Vancouver International Airport til byen Campbell River. Efter ankomst til Campbell River, køres I i bus ned til en afventende vandtaxi, der sejler jer ud til Quadra Island, hvor I skal bo på det lækre April Point Resort. Hotellet har masser af rustik charme med smuk havudsigt fra alle værelser. I vil således kunne vågne op veludhvilede i fantastiske naturskønne omgivelser og klar til spændende wildlife oplevelser .

Heldagstur med hvalsafari

Denne dag byder på nærkontakt med nogle af Stillehavets største skabninger, når I tager på hvalsafari for at opleve hvaler i deres naturlige omgivelser. Hver sommer samles grupper af hvaler på op mod 120 individer pr. gruppe, hvilket gør farvandet ud for Vancouver Island til et af de bedste i verden til hvalsafari. De store grupper af hvaler samles hver sommer for at socialisere og parre sig, hvilket giver jer en unik mulighed for at komme helt tæt på de enorme pattedyr i deres naturlige omgivelser. Heldagsturen inkluderer sejltur i en såkaldt zodiac båd (en hurtiggående gummibåd), frokost og transfer med minibus til og fra hotellet. Bemærk at der i perioden fra 20. maj til 29. juni ikke er nogen hvalsafariture. I denne periode kan I udforske den lækre natur omkring April Point Resort på egen hånd eller deltage i nogle af hotellets forskellige aktiviteter.

Wildlife cruise med båd

I dag går turen ud i Vancouver Island’s frodige vildnis, når I går ombord i en båd (zodiac), som vil tage jer rundt med rundt langs kysten af Vancouver Island og naboøen Discover Island, hvor I vil opleve et spændende udvalg af det eksotiske dyreliv, som kun det vestlige Canada kan byde på. Hold udkig efter bjørne, søløver, sæler, hvaler, delfiner og et rigt fugleliv med bl.a. ørne – alt imens I nyder den karakteristiske salte havluft, mens I sejler rundt i de mange bugter i området. Denne sejltur er den ultimative måde at komme tæt på British Columbia’s fascinerende dyreliv.

Quadra Island til Vancouver

I dag slutter opholdet på April Point Resort på Quadra Island, og nu går turen retur til fastlandet: Først med vandtaxi ind til Campbell River, og derfra med rutefly til Vancouver International Airport.

kort

Vis på kort

priser

 

Fra 7.926 kr.

Udflugten inkluderer:

  • Fly fra Vancouver til Campbell River t/r
  • Lufthavns- og vandtaxi transport fra Campbell River til Quadra Island t/r
  • 3 nætters ophold på April Point Resort
  • Zodiac bådtur med wildlife oplevelser (min. alder 8 år) 
  • Hvalsafari inkl. frokost (først fra 30. juni). 


Udflugten inkluderer IKKE:

  • Måltider
  • Brændstofstillæg - beløb oplyses ved bestilling

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for fire dage med wildlife oplevelser.

Børn:
Min. 8 år. 
Børnerabat.

Bestil i god tid!
Vil du sikre dig plads på denne store naturoplevelse, så bestil i god tid - gerne omkring 1 år i forvejen. Der er begrænset kapacitet på lodgen.

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende udflugter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.

få et tilbud