Flybilletter til Cypern

Bestil din flybillet til Cypern

Du kan vælge at bestille din flybillet til Cypern i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Cypern, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne på Cypern, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Cypern er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Cypern i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnen på Cypern

Larnaca Internationale Lufthavn er den mest benyttede af Cyperns to lufthavne. Larnaca Lufthavn er beliggende kun 5 km. fra byen Larnaca og giver dig dermed en dejlig kort transporttid til og fra lufthavnen, uanset om du skal til byen eller de omkringliggende feriesteder.

Navn: Larnaca International Airport
Adresse: Larnaca, Cypern
IATA kode: LCA
Flyvetider til Cypern: Ingen direkte fly til Cypern fra Danmark

Tranpost til og fra lufthavnen

Når du kommer med fly til Larnaca Lufthavn foregår transporten mellem lufthavnen og dit hotel på tre måder.

Bus
Med lufthavnsbussen fra Larnaca Lufthavn kan du enten tage til/fra Limassol og Nicosia.

Taxi
Hvis du ønsker at køre taxi, finder du dem udenfor ankomsthallen. Men vil du være helt sikker på ikke at skulle vente i kø, kan du også vælge at bestille din taxi hjemmefra.

Lejebil
Endelig kan du vælge at leje en bil, så du ikke bare kan komme til og fra lufthavnen, men også have mulighed for at komme rundt på Cypern i løbet af din ferie. Igennem os får du en rigtig god pris på en lejebil gennem vores samarbejdspartnere. Så står den klar til dig, når du lander i Larnaca.

Lidt om Cypern

Diskussionerne om Cyperns politiske situation som et ”todelt land” har været mange, men når man ser på Cypern som feriested, er det udelukkende en fordel. Her får du nemlig levn fra to af historiens kultur-magnater (Tyrkiet og Grækenland) samlet på ét sted, der desuden byder på smuk natur. Men du må ikke glemme, at Cypern også er en badeferie-destination, hvor skønne strande og et vidunderligt klima tiltrækker millioner af solhungrende turister hvert år. Og hvor der er badeferie, er der naturligvis også fest og farver og et forrygende natteliv.
Læs mere om Cypern