Flybilletter til Cypern

Book din flybillet til Cypern online

Her kan du bestille din flyrejse til Cypern. Se prisoversigten herunder og vælg blandt de bedste priser på flybilletter til Cypern.

Du kan vælge at bestille din flybillet til Cypern i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Cypern, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Bestil online

Information

Lufthavnen på Cypern

Larnaca Internationale Lufthavn er den mest benyttede af Cyperns to lufthavne. Larnaca Lufthavn er beliggende kun 5 km. fra byen Larnaca og giver dig dermed en dejlig kort transporttid til og fra lufthavnen, uanset om du skal til byen eller de omkringliggende feriesteder.

Navn: Larnaca International Airport
Adresse: Larnaca, Cypern
IATA kode: LCA
Flyvetider til Cypern: Ingen direkte fly til Cypern fra Danmark

Tranpost til og fra lufthavnen

Når du kommer med fly til Larnaca Lufthavn foregår transporten mellem lufthavnen og dit hotel på tre måder.

Bus

Med lufthavnsbussen fra Larnaca Lufthavn kan du enten tage til/fra Limassol og Nicosia.

Taxi

Hvis du ønsker at køre taxi, finder du dem udenfor ankomsthallen. Men vil du være helt sikker på ikke at skulle vente i kø, kan du også vælge at bestille din taxi hjemmefra.

Lejebil

Endelig kan du vælge at leje en bil, så du ikke bare kan komme til og fra lufthavnen, men også have mulighed for at komme rundt på Cypern i løbet af din ferie. Igennem os får du en rigtig god pris på en lejebil gennem vores samarbejdspartnere. Så står den klar til dig, når du lander i Larnaca.

Med fly til Cypern

Diskussionerne om Cyperns politiske situation som et ”todelt land” har været mange, men når man ser på Cypern som feriested, er det udelukkende en fordel. Her får du nemlig levn fra to af historiens kultur-magnater (Tyrkiet og Grækenland) samlet på ét sted, der desuden byder på smuk natur. Men du må ikke glemme, at Cypern også er en badeferie-destination, hvor skønne strande og et vidunderligt klima tiltrækker millioner af solhungrende turister hvert år. Og hvor der er badeferie, er der naturligvis også fest og farver og et forrygende natteliv. Gå ikke glip af en flyrejse til Cypern, køb din flybillet i dag.