Aalbæk Badehotel

Tæt på toppen af Danmark

Aalbæk Badehotel, Aalbæk

Aalbæk Badehotel er et historisk badehotel blot 20 kilometer syd for Skagen beliggende centralt i Aalbæk. Badehotellet kan dateres helt tilbage til 1818, hvor den daværende ejer også ernærede sig ved landbrug. Badehotellet blev først gang omtalt som kro i 1834, hvor ejeren i forbindelse med en folketælling blev registreret som kroholder, og i 1862 fik ejeren officiel bevilling til at drive gæstgiveri og sælge brændevin. Det var formentlig her badehotellets egentlige ”historie” begyndte.

Fra 554 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Badehotel med hyggelig maries stue og restaurant

Siden 1984 har badehotellet gennemgået en større ombygning og fået tre ekstra annekser, så badehotellet i dag har 59 værelser, en Maries stue og restaurant. Hotellet består at 5 bygninger. Hovedbygningen, som man ser, så snart man kommer til hotellet fra Skagensvej, består af reception, Maries stue, restaurant og morgenmadslokale samt fire værelser på 1. sal. I de øvrige 4 bygninger er der i alt 55 værelser i forskellige kategorier.

Hotellets største værelser er indrettet i lyse farver med eget bad/toilet, skrivebord, klædeskab, føntørrer, fladskærms-TV, gratis internetadgang samt bakke med el kedel, hvor der er mulig for gratis kaffe/te. Alle værelser har balkon eller terrasse, hvor der om sommeren er stole og bord. De fleste værelser har trægulve og er allergivenlige. Alle værelser er på 1. sal.

I hotellets hyggelige restaurant kan I få følelsen af, at tiden har stået stille. Spisestedets borde er dækket med hvide duge og blomster. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med familie og gode venner over en god middag. Restauranten åbner om aftenen og tilbyder en menu sammensat efter sæsonens råvarer.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011