Ærø Whisky

Dansk whisky af høj kvalitet

Uanset om du er til whisky eller ej, så kan vi varmt anbefale dig at besøge Ærø Whisky alene for at mærke passionen bag. Derudover er interessen for bæredygtighed og omsorgen til lokalsamfundet også beundringsværdig, da de fleste ingredienser stammer fra øen.

I 2013 startede Michael Nielsen med at udvikle sin drøm om at lave whisky på Ærø. Med interesse for at kunne spore den enkelte flaske whisky til den enkelte mark, indkøbte han byg fra de lokale landmænd på Ærø. Takket være hans interesse for at udvikle smagen med få ingredienser, har han formået at opbygge og udvikle et veletableret whiskydestilleri, der i særdeleshed er lokalt forankret.

I 2016 blev destilleriet opbygget i vaskehuset i baggården til Købmandsgården i Ærøskøbing, hvilket resulterede i at Ærø Whisky modtog ‘Renovér specialprisen’ på grund af den anerkendelsesværdige renovation af en 1800-talsbygning. Senere i 2019 blev bryggeriet etableret overfor destilleriet, hvormed det nu står som en samlet enhed og danner rammen om Ærø whisky. 

Praktisk info: Vær opmærksom på at åbningstiderne varierer afhængigt af sæson.

God fornøjelse!

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie