Benniksgaard Hotel

Flensborg Fjord og Dybbøl

Benniksgaard Hotel, Rinkenæs, Gråsten

Benniksgaard Hotel, der er en unik, historiske perle, ligger i naturskønne omgivelser kun 5 km fra Gråsten og 10 minutters kørsel fra den tyske grænse. Indtil 1997 var Benniksgaard et almindeligt landbrug, men herfra ændrede udviklingen gården til et traditionsrigt hotel med ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Fra 550 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel med sjæl og restaurant inspireret af det sønderjyske køkken

På trods af den enorme udvikling, Benniksgaard har gennemgået de senere år, mærker man stadig landbrugssjælen i alle kroge og hjørner i de gamle bygninger. I den største staldlænge er der indrettet 31 værelser og i det smukke gamle stuehus fra 1782 14 store og flotte værelser. I den gamle stald er der hvælvinger eller synlige bjælker, og alle værelser har badeværelse, fladskærms-tv, gratis trådløst internet og brede senge.

I den gamle hønsestald finder I Restaurant Pejsestuen, og Panorama Restauranten ligger i hotellets nyere tilbygning. Her bydes på det rustikke landkøkken, hvor der kræses for detaljerne og hvor man lader sig inspirerer af det sønderjyske køkken og kun anvender råvarer fra de omkringliggende gårdbutikker og lokale producenter. I restauranten tilbereder kokkene aftenens menu af årstidens bedste råvarer. Kødet grilles ofte over åben ild, og der er tradition for at kombinere maden med musik.

Til fritiden kan I tage en spadseretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord, der løber lige forbi hotellet, og fra Benniksgaard Hotel er der kun godt 6 km til Gråsten Slot, hvor I kan besøge den nyanlagte kongelige køkkenhave, og kun godt 15 km til Dybbøl Banke.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011