Comwell H. C. Andersen Odense

Eventyrets by

Comwell H. C. Andersen, Odense

Comwell H.C. Andersen Odense ligger ved den hyggelige, brostensbelagte Sortebrødre Plads i det hyggelige og rolige H.C. Andersen-kvarter og kun 300 m fra gågadeområdet. Her kan I gå på opdagelse i den historiske bydel med de mange små butikker og hyggelige caféer. Eller I kan besøge H.C. Andersens Hus og høre mere om den store forfatter, besøge Odense Zoo, Den Fynske Landsby eller andre af byens store seværdigheder.  

Fra 1.199 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Comwell H. C. Andersen Odense har 157 nyistandsatte og hyggelige værelser med komfortable møbler og alle moderne bekvemmeligheder, inkl. roomservice. Hotellets private parkering ligger 5 min. gang fra hotellet 

Hotellets Restaurant Hans Christian møder jer med en imponerende højloftet foyer og under et skulpturelt mix af Le Klint-lamper. Det stilsikre match fortsætter i den nyistandsatte restaurant, hvor bl.a. danske FDB-klassikere og HAY er med til at skabe hyggelige zoner. Køkkenet er inspireret af det klassiske danske og franske, tilsat en knivspids bistro, og der er fokus på sæsonens råvarer og bæredygtighed. Her kan I vælge mellem en 2- eller 3-retters menu eller frit fra det lille á la carte-kort.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud