Comwell Kellers Park

skøn natur ved Vejle Fjord

Comwell Kellers Park, Børkop

Comwell Kellers Park er et stemningsfuldt hotel beliggende i smukke omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. Hotellet er indrettet i klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet, der i dag fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie, men også af ro, nydelse og afslapning.

Fra 1.199 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Comwell Kellers Park har 134 værelser og suiter, som alle er stilfuldt og moderne indrettet. Værelserne er opdelt i flere kategorier, bl.a. Loftværelse på 26 kvm i New Yorker og Casual Country stil, Juniorsuiter i moderne skandinavisk stil og Udsigtsværelser med balkon mod Vejle Fjord.

På Restaurant Christian Kellers vil I opleve en imødekommende og nærværende service kombineret med et højt gastronomisk niveau i særklasse, og hver aften skaber køkkenet en ny spændende menu med tilhørende vine, alt sammen tilpasset årstidens råvarer og køkkenets inspiration. Den lækre mad kan I nyde i restaurantens hyggelige og intime atmosfære med smuk udsigt over Vejle Fjord.

Comwell Kellers Park har de mest fantastiske og lækre spafaciliteter med en vidunderlig udsigt over Vejle Fjord, og I kan næppe finde et smukkere sted i Danmark, hvor I kan nyde både spaen og de enestående omgivelser på én og samme tid. Hotellets AquaSpa tilbyder termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi, og desuden findes udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud