De japanske Haver

Peters drøm

Livets Have, Tempelhave, Meditations-Haven - hvem skulle forvente, at finde japanske haver på Fyn? Men ikke desto mindre er det resultatet af en enkelt mands drøm, der er virkeliggjort her.

Drømmen har Peter haft i snart 30 år, og den har han med sin baggrund som anlægsgartner indfriet efter at have studeret haver i Japan i over to år. Haverne blev påbegyndt i efteråret 2000, og med tiden er det blevet til flere haver med hvert sit tema, men den sammenhængende baggrund er Japan. Ro og harmoni – og bare ønsket om at få drømmen opfyldt - er drivkraften bag projektet.

I livets have illustrerer vand de faser, som et liv går igennem fra en strømmende bæk til en rolig sø, hvorefter vandet symbolsk forsvinder ind i skoven. Tempelhaven tager sit udgangspunkt i Zenbuddismen og er en meget enkel have med få elementer, for at kunne give uforstyrret ro og balance i det indre.

I alt er der 6 forskellige haver med hvert sit tema, og så kan oplevelsen passende rundes af i cafeen, hvor menukortet naturligvis også er japansk inspireret.

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie