Hotel 6400

Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle

Hotel 6400, Sønderborg

Det 3-stjernede Hotel 6400 ligger i udkanten af Sønderborg tæt ved skov og strand, kun cirka 1,5 km fra Sønderborgs centrum med den gamle kongeborg Sønderborg Slot, hvor Christian 2. sad som fange i 1500-tallet, og som i dag rummer et spændende museum om Sønderjyllands omskiftelige historie. Hotel 6400 er et nyt, minimalistisk hotel fra 2017 med vægt på en god seng og en solid morgenmad, så vidt muligt økologisk. Selv navnet er minimalistisk og er reduceret til byens postnummer.

Fra 1.199 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel 6400 byder på 48 nye og moderne værelser. Med udgangspunkt i en minimalistisk tankegang er idéen bag hotellet at give gæsterne en anderledes oplevelse, som er præget af en både cool, casual og moderne livsstil, og hvor der ikke gås på kompromis med hverken service eller kvalitet. Alle værelser har badeværelse, wifi og tv og Comfort Plus-værelserne har udgang til en vestvendt terrasse. Der lægges også stor vægt på morgenmaden, hvor der ikke spares på noget, og hvor det meste er økologisk. 

Omkring Sønderborg venter utallige spændende oplevelser. I kan besøge Dybbøl Mølle og historiecentret, der fortæller om krigen i 1864, eller I kan gå en tur på den 74 km lange Gendarmsti langs den nuværende dansk-tyske grænse fra Padborg til Høruphav på Als. I kan også besøge Gråsten Slot med de nyanlagte kongelige køkkenhaver og naturligvis Sønderborg Slot. Har I lyst til at handle lidt i Tyskland, er der kun ca. 50 km til Flensborg.

Til morgendagens udflugter kan I bestille en madpakke, eller I kan vælge selv at smøre den ved morgenbordet, begge dele til en yderst rimelige pris.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud