Hotel Faaborg Fjord

Udsigt til det Sydfynske Øhav

Hotel Faaborg Fjord, Faaborg

Hotel Faaborg Fjord, der ligger ca. tre km fra Faaborgs hyggelige centrum,  blev gennemrenoveret i 2020 og er i dag et dejligt moderne hotel. Foran hotellet glimter det sydfynske øhav i solen, mens en lille, privat og hyggelig skov i baghaven skaber et unikt åndehul.

Fra 1.095 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel Faaborg Fjord har 128 unikke værelser, alle med egen altan eller terrasse, mørklægningsgardiner, badeværelse, hårtørrer og tv, og alle værelser er indrettet med øje for kvalitet og hygge med danske designmøbler. Værelserne er delt op i flere kategorier med navne som Bjarnø og Lyø.

I restauranten er bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og årstidernes frugt og grønt fundamentet for det gastronomisk udtryk, og man arbejder hele tiden på at nå de helt høje standarder. Til hotellets gode kokkerier hører naturligvis også friskbagt brød, som hver dag serveres til både morgenbuffeten, frokosten og de lækre aftenmenuer, som også kan akkompagneres af en udsøgt vinmenu.

Sydfyn byder på et utal af oplevelser som f.eks. det fantastiske Egeskov Slot eller de skønne Svanninge Bakker, som ligger nord for byen. I kan også sejle ud til Skarø og besøge Skarø Is, produceret med lokale råvarer og med mindre sukker på grund af den anvendte birkesaft. Desuden er I tæt på Øhavsstien, en 220 kilometer lang vandresti, som starter i Falsled og smukt omkranser det sydfynske øhav.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud