Hotel Falster

Hygge ved Guldborgsund

Hotel Falster, Nykøbing Fl.

Hotel Falster ligger i Nykøbing, der blev grundlagt helt tilbage i slutningen af 1100-tallet i forbindelse med opførelsen af Nykøbing Slot. Slottet kom især til at tjene som enkesæde for dronninger, som 'var blevet overflødige' i København. En af dem var Christian 4.s mor, Sofie af Mecklenburg, som regerede over Lolland-Falster til sin død i 1631. Christian 5.s hustru Charlotte Amalie sad også på Nykøbing Slot som enke i 15 år, og i 1716 gæstede den russiske zar Peter den Store slottet. 

Fra 995 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel Falster blev renoveret i 2015 og har 70 moderne værelser, alle med badeværelse og tv, deraf flere allergivenlige værelser. Hotellets à la carte-restaurant Parasollen byder på et dansk-fransk køkken og er den perfekte ramme om en hyggelig middag, og hver måned skaber kokkene en ny menu.

Hotel Falster har altid været familiedrevet, og det betyder at gæsterne føler sig hjemme. Hotellets mål er helt enkelt, at gæsterne skal føle, at hotellet er deres andet hjem. Den følelse, kan hverken mursten eller menukort skabe, men det er først og fremmest hotellets medarbejderne, der skaber den uhøjtidelige og afslappede atmosfære, som hotellet værner om.

Nykøbing Falster er en stemningsfuld by med en smuk beliggenhed ned til Guldborgsund. Byen har et tæt net af gågader med mange butikker og cafeer, og her finder I også Middelaldercentret, Guldborgsund Zoo og flere museer. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud