Hotel Kirstine

Bindingsværksidyl i Næstved

Hotel Kirstine, Næstved

Hotel Kirstine er et firestjernet, privatejet hotel beliggende i hjertet af Næstved. Hovedbygningen stammer fra 1745, hvor Rådmand Mathias Hansen byggede gården, der gennem årene har været anvendt som posthus, vinhandel og borgmestergård. I det meste af 1800-tallet boede byens kongeligt udnævnte borgmester nemlig på den idylliske gård. Siden 1909 har her været hotel, og så snart I træder indenfor, vil I opleve hotellets særlige charme og stemning.

Fra 538 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelser i alle størrelser

Hotel Kirstine har 31 små værelser i hotellets gamle hovedbygning uden elevator, mens de fem store deluxeværelser ligger for sig selv med egen stor altan og havemøbler og med udsigt til Næstved havn og Susåen. I en ny bygning finder I 10 dobbeltværelser på 1. sal med elevator, hvor der til den ene side er fransk altan med udsigt til Næstved havn og Susåen, og den anden side med udsigt til den hyggelige gårdhave. I samme bygning findes 10 luksusværelser i stueplan med egen, møbleret terrasse. Alle værelser har eget badeværelse, telefon, minibar, tv, hårtørrer og elkedel med gratis kaffe/te og internet.

I restauranten skifter menuen efter årstiden, og er dermed tilpasset årstidens råvarer. Månedsmenuen er altid en oplevelse, og der er altid mulighed for at tilkøbe en 4. eller 5. ret, hvis aftenen skal være ekstra hyggelig. Til månedsmenuen er der altid sammensat en lækker vinmenu. ;Om sommeren kan I sidde i den lyse glasarkade med udsigt til den fine terrasse med et lille springvand. Efter middagen er der mulighed for at nyde en kop kaffe, et glas cognac eller en cocktail i det lækre loungeområde, der egentlig bare er en hyggelig stue med store bløde møbler og hyggelig stemning, men det er jo heller ikke værst at slutte aftenen på den måde.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011