Hotel Svanen

Nær Billund Lufthavn

Hotel Svanen, Billund

Hotel Svanen ligger kun 3 km. fra Billund Lufthavn og er et perfekt udgangspunkt for både Legoland, Kongernes Jelling og Givskud Zoo. Hotel Svanen i Billund er et firestjernet designhotel, hvor der er kælet for detaljerne på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge med den knitrende pejs og i restauranten No8. 

Fra 1.199 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel Svanen har 101 værelser i fire forskellige kategorier, alle forskelligt indrettede, men alle med badeværelse og alle modene faciliteter. I øverste etage af de fire tårne ligger juniorsuiterne, der er smagfuldt indrettet med har Jacuzzi spa, køleskab og sikkerhedsboks samt mulighed for at lave en kop kaffe eller the på værelset. Og selv om Hotel Svanen er et designhotel, er børn velkomne, og ved ankomst får alle et "Be Happy Pas" med rabatter på mange oplevelser i omegnen. 

Restauranten byder et internationalt inspireret menukort, og køkkenet sætter en ære i at levere en fremragende oplevelse til en overkommelig pris. Køkkenets udgangspunkt altid årstidens friske råvarer. Bagefter kan kaffen nydes på loungeterrassen, hvor I både kan glæde sig over det unikke trægulv og varmen i parasollerne.

Vil I ud i naturen er Vejle Ådal en fantastiske naturoplevelser med kulturhistoriske højdepunkter. Mest kendt er Bindeballestien, der følger den nedlagte Vandelbanes spor fra Vejle igennem Vejle Ådal til Bindeballe ved Hærvejen. Et andet interessant sted er Egtvedpigens Grav fra bronzealderen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud