Hotel Tønderhus

grænseland og marsk

Hotel Tønderhus, Tønder

Hotel Tønderhus ligger centralt i den lille by Tønder, kun ca. 5 km fra grænsen til Tyskland, midt i det sønderjyske marskland ved Nationalpark Vadehavet. Hotellet er dermed perfekt til oplevelser i grænselandet, hvor ikke mindst marsklandets og Vadehavets barske natur er en helt usædvanlig oplevelse.

Tønder er Danmarks ældste købstad, og oprindelig havde byen havn med direkte adgang til havet, hvilket ændrede sig med digebyggeriet vest for byen i 1550'erne. I stedet kan Tønder prale af de mange smukke og velbevarede gavlhuse fra 1600- og 1700-tallet, hvor knipleindustrien blomstrede.

Fra 998 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel Tønderhus har 62 værelser, og f.eks. Komfort Plus-værelserne, der er ekstra rummelige, har badeværelse med hårtørrer, buksepresse, telefon, radio, tv og trådløs internet-forbindelse. Alle værelser har desuden bord og stole, og på gangene tilbydes der gratis kaffe og te. Den store morgenbuffet er naturligvis inkluderet i prisen.

I Restaurant Tønderhus kan I lade jer forkæle af husets professionelle kokke og tjenere, der nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er serviceniveauet højt, og i køkkenet anvendes kun de bedste råvarer, nøje afstemt efter årstiden og lokalområdets spændende udbud.  Frokosten kan f.eks. være en sønderjysk æggekage med bacon, løg, kartofler, sennep, rødbeder og rugbrød, eller godt dansk stykke  smørrebrød, og på aftenmenukortet finder I eksempelvis meunièrestegt hellefisk, ingefærristet andebryst og krondyrfilét.

Der er nok at opleve i Tønder, f.eks Museum Sønderjylland og Kunstmuseet i Tønder med Vandtårnet med udstillingen af den sønderjyske møbeldesigner Hans J. Wegners værker. I sæsonen arrangeres guidede ture til Sort Sol, Sælsafari  og Østerssafari.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud