Hotel Troense

Tåsinge og Svendborgsund

<Hotel Troense, Troense/Tåsinge, Svendborg

Hotel Troense ligger i den idylliske, gamle skipperby Troense på Tåsinge med sine hyggelige stræder med små bindingsværkshuse og udsigt til det smukke Svendborgsund. Hotel Troense ligger midt i idyllen med en vidunderlig udsigt over Svendborgsund og Troense Havn, hvorfra sejlskibene i gamle dage drog ud på langfart på verdenshavene.

Fra 598 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelser med udsigt over sundet eller haven

Hotel Troenses værelser er indrettet i tre charmerende bygninger med udsigt over enten sundet eller haven. De har alle bad og toilet, tv, fri adgang til trådløst internet, hårtørrer, strygejern, strygebræt, kogekedel samt opholdsområde. Nogle af værelserne har egen terrasse og der er spa i haven til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

På Hotel Troense kan I glæde jer til veltilberedte måltider tilpasset årstid og sæson, og alt er naturligvis hjemmelavet. Der benyttes så vidt muligt lokale råvarer og naturens spisekammer, fra friskfangede fisk til havens krydderurter, skovens ramsløg og nyopgravede tåsingekartofler. I højsæsonen er køkkenet åbent alle dage, så her kan I nyde både frokosten, eftermiddagskaffen med dagens hjemmelavede kage og en lækker aftenmenu i restauranten med Danmarks smukkeste udsigt ud over Svendborgsund.

Ikke langt fra fra Troense ligger Valdemars Slot, som søhelten Niels Juel erhvervede for de penge, han tjente på slaget i Køge Bugt. Det var også på Tåsinge at linedanserinden Elvira Madigan og den svenske adelsmand og løjtnant Sixten Sparre slog sig ned i sommeren 1889 for at udleve deres store kærlighed. Mange år senere er der stadig mange, som besøger deres gravsted på Landet Kirkegård, hvor de blev stedt til hvile efter at være fundet døde i Nørreskoven.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011