Labyrint Lolland-Falster

Når det er sjovt at fare vild

At finde vej i en labyrint kan være sjovt i mange aldre, hvilket gør Labyrinten på Lolland-Falster til en oplagt familieaktivitet. Blandt de store nordmannsgraner er der plads til at gå på opdagelse, lege i det fri - og at finde vejen hjem til sidst.

Har I mod på at sætte jeres paratviden på prøve, kan I forsøge at finde vej gennem stisystemet med et Labyrint Ark. I starten af labyrinten vil I møde H.C. Andersen og rundt omkring vil I se kendte dyr og skikkelser fra hans eventyr. Hvert spørgsmål har to svarmuligheder, hvor I skal finde frem til det rigtige svar og på den måde finde vej igennem Labyrinten. Ruterne er ca. 1 km, så alle kan være med.

Undervejs på jeres tur vil I støde på sjove aktiviteter, trækunst og hyggekroge med borde og bænke. Har I lyst til selv at gå på opdagelse i Labyrinten, er I også meget velkomne til det. Eksempelvis kan I betragte de fine træfigurer, der er udarbejdet af trækunster Dorthe Hedensted Lund.

Praktisk info: Normalt er Labyrinten åben fra april til og med oktober, mad og drikke må nydes i det fri, og firbenede venner (hunde) er velkomne i snor. Hvad angår parkering, kan I gratis benytte den store, tilstødende parkeringsplads.

God fornøjelse med at finde vej!

 

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie