Middelaldercentret - en rejse 600 år tilbage

Historien bliver levende for alle - både store og små

Mange kender Middelaldercentret for den store blide, der som en gammel krigsmaskine kan slynge sten og større genstande i en stor bue mod fjenden – men her er rigtig meget andet. I smukke omgivelser med middelalderbygninger omgivet af riddere og andet godtfolk klædt i tidens dragter, kan I komme 600 år tilbage i historien og opleve, hvordan det var at leve og bo i Middelalderen.

Riddere, ridderturnering og andre drabelige aktiviteter fylder godt, men her er også god plads til andre, mere dagligdags oplevelser. Tag en tur i den magiske skov – hvis I tør. Her er masser af datidens overnaturlige væsner fra helhesten med tre ben, over vampyren til åmanden, der tog de små børn. Men bare rolig – alle kommer sikkert hjem igen.

I teknologiparken finder I en række af middelalderens opfindelser og fantastiske maskiner i fuld størrelse. Alt kan prøves i virkeligheden, og det er spændende at opleve, hvor teknisk avancerede menneskene allerede var i Middelalderen.

I Middelaldercentret er masser af oplevelser til en hel dag, og når I bliver sultne, så find Cafe Svanen, hvor I kan stille sulten, så I kan fortsætte med at opleve middelalderen igen efter måltidet.

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie