Refborg Hotel

I Billunds centrum

Refborg Hotel, Billund

Det hyggelige Refborg Hotel ligger i centrum af Billund  kun 5 min. kørsel fra Legoland og er et perfekt udgangspunkt for udflugter til Kongernes Jelling og Givskud Zoo. Vil I ud i naturen, er Vejle Ådal en fantastisk naturoplevelse med kulturhistoriske højdepunkter. Mest kendt er Bindeballestien, der følger den nedlagte Vandelbanes spor fra Vejle igennem Vejle Ådal til Bindeballe ved Hærvejen.

Fra 1.195 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Refborg Hotel har 26 værelser i skandinavisk indretning og med inventar af høj kvalitet. Alle værelser er renoveret i 2015 og har badeværelse, tv med 24 kanaler, musikafspiller, skrivebord og gratis internet.

Refborg Hotel tilbyder også Spiseriet, der hverken er en restaurant eller en café, men nok mere et sted midt imellem. Her er uhøjtideligt, og menukortet er inspireret af det nordiske køkken, og Spiseriet er byens bedst anmeldte spisested.

I kan også besøge Refborgs gourmetbutik med vine, specialøl, chokolade og brugskunst og ikke mindst delikatesser. I finder f.eks. et bredt udvalg af specialoste, bl.a. Arla Unika og ferske kyllinger samt kyllingebryst fra Hopballe Mølle. Her er specialøl fra Bøgedal, Fur Bryghus, Grauballe Bryghus,  Antons saft og Galvanina (biodynamisk) sodavand, spiritus, whisky og snapse fra Fary Lochan og meget, meget mere.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud