Romkugler fra Bak's Bakery

Danmarks bedste romkugler

I 2018 vandt det daværende Nørre Aaby Bageri førstepladsen ved konkurrencen for “Danmarks bedste romkugle” ved fødevaremessen Foodexpo i Herning. Dengang var bageriet et lille foretagende i den fynske provins, men med den fine pris fulgte stor medieopmærksomhed og kundestrøm, hvilket nu har ført til Bak's Bakery og Deli - i Middelfart.

Efter sejren strømmede kunderne til det lille bageri fra nær og fjern for at købe romkugler, og når du selv har smagt én, forstår du godt, hvorfor. Den enorme medieopmærksomhed og de meterlange køer blev ikke kortvarige, men fortsatte derimod. Dette vidner også om kvaliteten og den smagsmæssige oplevelse ved romkuglen, og det har nu medført, at de kan bestilles via webshop og sendes med posten. Og som om det ikke var specielt nok at kunne få sendt romkugler, så gør Bak's Bakery og Deli det endnu mere karakteristisk ved at sende romkuglerne ud i æggebakker, så de kan holde sig friske på turen. i dag er æggebakkerne blevet lidt af et varemærke.

Romkugler og æggebakker er dog ikke det eneste, de gør sig i. For som de selv siger: “Hos os kan du købe sandwich med koldrøget laks og fynsk rygeostcreme, samt hasselnødder i appelsinsirup til ostebordet, men du kan også bare få en håndværker med tandsmør, eller en romkugle, hvis det er det du har lyst til.”

Der er med andre ord flere gode grunde til at svinge bilen forbi og få sig en smagsoplevelse.

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie