Skovtårnet og Camp Adventure

Arkitektur, natur og adrenalin i skøn forening

Det prisbelønnede Skovtårn ved Rønnede er en af Sjællands mest populære naturattraktioner, og det forstår man godt når man står 135 meter over havets overflade og nyder den flotte udsigt til bøgeskoven og i klart vejr Øresundsbroen og Københavns skyline.

Det er dog ikke kun udsigten der imponerer. Selve turen gennem skoven og frem til tårnet er i sig selv en oplevelse, hvor gangbroer, stier og udsigtsplatforme er med til at skabe en komplet naturoplevelse, hvad enten du kommer alene, som par eller medbringer hele familien.

Det 45 meter høje tårn skal bestiges via en 650 meter lang, spirallignede gangbro, hvor skovens træer kan nærstuderes i øjenhøjde fra skovbund til trætop. Vandreturen til toppen af Skovtårnet og retur tager ca. 2 timer, men du kan sagtens bruge mere tid på at udforske den omkringliggende bøgeskov og resten af Camp Adventure, herunder den gamle, renoverede bondegård og den lille sø.

Adrenalinsuset i trætoppene

Har du hang til adrenalin, eller vil du bare give ungerne en fantastisk naturoplevelse, så byder Camp Adventure på en af Skandinaviens største træ-top klatreparker. Med hele 10 baner i varierende sværhedsgrader er der udfordringer til selv den sejeste eventyrer. Du vælger klatrebane efter mod, fysik og temperament, og med den obligatoriske sikkerhedsinstruktion, kan du forvente en fantastisk dag i skoven.

Hver bane tager ca. 45 minutters at gennemføre og efter ca. 4 timer melder trætheden sig hos de fleste. Har du samtidig været en tur i Skovtårnet, så kan du med ro i sindet planlægge at slappe af resten af dagen.

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie