Tambohus Kro & Badehotel

Limfjorden og Nationalpark Thy

Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm

Tambohus Kro & Badehotel ligger i en af Limfjordens smukkeste egne ved et gammelt fiskerleje lige overfor den lille ø Jegindø med en enestående udsigt over Limfjorden. Kroens historie går helt tilbage til 1842, hvor den oprindelig var en færgekro, hvor man kunne overnatte eller få et måltid mad, når man var på vej til Jegindø. Færgen er dog for længst erstattet af en dæmning og en bro.

På Tambohus Kro & Badehotel kan I opleve et sandt naturparadis med en vidunderlige fred og ro, som man kun sjældent oplever. Stedets lange historie har da også sat sit tydelige præg på stedets atmosfære.

Fra 600 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Gennemført badehotelstil

Værelserne på Tambohus Kro & Badehotel er indrettet i en gennemført, lys badehotelstil, og balancen mellem rummelighed og behageligt møblement samt den unikke fjordudsigt har givet kroen førstepladsen som "Bedste værelsesoplevelse i 2020". F.eks. har kroen ni værelser med enestående udsigt over Limfjorden. De er indrettet i blå toner inspireret af Limfjorden og istandsat i 2018 med respekt for kroens historie med høje paneler, mønstrede tapeter og gammel finish. Fire fjordværelser ligger i stueplan med egen terrasse, men de fem fjordværelser på 1. sal har egen balkon.

Fra restauranten har I en helt exceptionel udsigt over Limfjorden, og her serveres de bedste og lækreste retter baseret på lokale råvarer. Restauranten tilbyder gourmetmiddage og rigtig kromad i et fantastisk samspil, hvor kokken sammensætter og tilbereder maden i restauranten. Resultatet er et helt unikt "Limfjordsk" smagsunivers. Autentiske råvarer er en del af restaurantens troværdighed, hvorfor man får mange af råvarerne fra lokalområdet; muslinger & hummer fra Jegindø, fisk fra Vesterhavet, grøntsager fra Jegindø, vildt fra Klosterheden og gris fra Ausumgaard.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011