Tornøes Hotel

Amanda, Øl og vikinger

Tornøes Hotel, Kerteminde

Tornøes Hotel kan føre sin historie mere end 300 år tilbage. I 1600-tallet var det en købmandsgård, men i 1862 købte brygger og gæstgiver Wentzel Tornøe ejendommen, og i 1865 fik han rettigheder som gæstgiver, og dermed var grunden til Tornøes Hotel lagt.

Kerteminde opstod på grund af havnen med det indbringende sildefiskeri og den livlige handel med ind- og udland. Byen fik sine købstadsrettigheder i 1413, men fundet af Ladbyskibet lige uden for byen viser, at der har været skibstrafik helt tilbage i vikingetiden.

Fra 1.195 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Tornøes Hotel har 59 værelser, som alle er velindrettede med alle moderne faciliteter. Tornøes Hotels à la carte restaurant byder på en pragtfuld udsigt over Kerteminde fjord og havn, og de dygtige kokke lokker med spændende gastronomi til både frokost og aften inspireret af årstidens fristelser. Og så serveres her velsmagende øl fra eget gårdbryggeri Kerteminde Bryghus. Om sommeren kan I nyde middagen på Tornøes terrasse og nyde det hyggelige havnemiljø.

Ca. 5 km vest for Kerteminde i den hyggelige landsby Bregnør ligger gårdbryggeriet Kerteminde Bryghus. Gårdens øl har gennem tiden været velkendt for sin kvalitet - det gode øl blev i folkemunde kaldt “Præstens Skræk”!  Når man bryggede, rygtedes det på egnen med det resultat, at lokalbefolkningen, også præsten, ofte havde uopsættelige ærinder på gården. De kunne ikke altid finde den lige vej hjem og præsten måtte jo nødvendigvis følge sin menighed. Naturligvis kan I købe det gode øl fra Kerteminde Bryghus med hjem fra Tornøes Hotel i Kerteminde til bryghuspris.

Få kilometer fra Kerteminde ligger Ladby, den fynske vikingedestination med en lang og spændende historie. På Vikingemuseet Ladby kan I besøge Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Ladbyskibet ses stemningsfuldt udstillet i en genopført gravhøj på det sted, hvor det blev fundet i 1935. Arkæologiske undersøgelser har fastslået, at vikingeskibet omkring år 925 blev trukket op på land, hvorefter den døde fyrste blev gravlagt i skibet med sine heste, hunde og andet kostbart gods.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud