Tornøes Hotel

Amanda, Øl og vikinger

Tornøes Hotel, Kerteminde

Tornøes Hotel kan føre sin historie mere end 300 år tilbage. I 1600-tallet var det en købmandsgård, men i 1862 købte brygger og gæstgiver Wentzel Tornøe ejendommen, og i 1865 fik han rettigheder som gæstgiver, og dermed var grunden til Tornøes Hotel lagt.

Kerteminde opstod på grund af havnen med det indbringende sildefiskeri og den livlige handel med ind- og udland. Byen fik sine købstadsrettigheder i 1413, men fundet af Ladbyskibet lige uden for byen viser, at der har været skibstrafik helt tilbage i vikingetiden.

Fra 598 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Small Danish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel i hyggeligt havnemiljø

Tornøes Hotel har 59 værelser, som alle er velindrettede med alle moderne faciliteter. Tornøes Hotels à la carte restaurant byder på en pragtfuld udsigt over Kerteminde fjord og havn, og de dygtige kokke lokker med spændende gastronomi til både frokost og aften inspireret af årstidens fristelser. Og så serveres her velsmagende øl fra eget gårdbryggeri Kerteminde Bryghus. Om sommeren kan I nyde middagen på Tornøes terrasse og nyde det hyggelige havnemiljø.

Ca. 5 km vest for Kerteminde i den hyggelige landsby Bregnør ligger gårdbryggeriet Kerteminde Bryghus. Gårdens øl har gennem tiden været velkendt for sin kvalitet - det gode øl blev i folkemunde kaldt “Præstens Skræk”! Når man bryggede, rygtedes det på egnen med det resultat, at lokalbefolkningen, også præsten, ofte havde uopsættelige ærinder på gården. De kunne ikke altid finde den lige vej hjem og præsten måtte jo nødvendigvis følge sin menighed. Naturligvis kan I købe det gode øl fra Kerteminde Bryghus med hjem fra Tornøes Hotel i Kerteminde til bryghuspris.

Få kilometer fra Kerteminde ligger Ladby, den fynske vikingedestination med en lang og spændende historie. På Vikingemuseet Ladby kan I besøge Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Ladbyskibet ses stemningsfuldt udstillet i en genopført gravhøj på det sted, hvor det blev fundet i 1935. Arkæologiske undersøgelser har fastslået, at vikingeskibet omkring år 925 blev trukket op på land, hvorefter den døde fyrste blev gravlagt i skibet med sine heste, hunde og andet kostbart gods.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - skab din egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011