WOW PARK Billund

Den vildeste Legepark i skoven

WOW PARK er en nytænkt, aktiv oplevelsespark for hele familien. Her finder du trætophuse som forbindes af hængebroer i op til 14 meters højde. Bevæg dig fra træ til træ og afslut en bane med en tur ned ad de geniale rutsjebaner. Parken byder også på svævebaner som giver lange ture med sug i maven.

Derudover venter kæmpeslynger og en 40 meter lange kælkebakke, som også fungerer om sommeren. Der er også et underjordisk univers med legehuler, en kæmpelabyrint at finde vej i og et helt univers med vandlege.

I WOW PARK er der i det hele taget rigeligt med muligheder for sjove lege for både børn og voksne, hvor hele kroppen bliver brugt. For at få den kreative hjernehalvdel i sving, er der også et værksted, hvor I kan lave sjove figurer m.m. og i spilzonen kan I udfordre hinanden i vikingespil, balancegang eller i fodboldpool. For de yngste er der tamme geder, som I kan klappe.

Når sulten trænger sig på, kan I besøge det familievenlige spisested "Madladen", holde picnic i skoven eller grille ved Skovhuset.

Vi kan stærkt anbefale WOW Park, hvis I vil lave noget aktivt som familie - og der er virkelig noget for alle aldre og færdighedsniveauer. Hvis I vil opleve alle parkens aktiviteter og have fuld valuta for pengene, så bør I sætte det meste af en dag af til besøget.

Bemærk - der findes også en WOW PARK mellem Skjern og Ringkøbing.

Kort

Vis på kort

Oplev Danmark - Skab din egen historie