Det autentiske vest

11 dages Kør-selv-forslag gennem canadas enestående nationalparker

Det bedste af det vestlige Canada. Start i Vancouver og kør så af sted mod bjørne og bjergtinder i to af Canadas smukkeste nationalparker, Banff og Jasper - inklusive den fantastiske Icefields Parkway.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 18.124 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 11 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Maj - september.

Startdag:
Daglig

Varighed: 
11 dage/10 nætter

Længde:
2.100 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Vancouver - Ashcroft (Sundance Guest Ranch) (350 km)

Fra Vancouver kører I ad den naturskønne Sea to Sky Highway til Whistler, hvor I undervejs passerer de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor bjergbestigere kommer til fra hele verden. Senere på turen kommer I også forbi Duffey Lake Road, hvor I bliver mødt af den imponerende udsigt over Joffee Glacier. Fremme på Sundance Guest Ranch venter 2 overnatninger.
Middag er inkluderet.

Sundance Guest Ranch

Dagen tilbringes på Sundance Guest Ranch, der ligger i højlandet i British Columbia med vidunderlige landskaber og ren, frisk luft - en ægte bid af den gamle vesten med et stort udvalg af heste, der passer ethvert temperament. Tag med ud på en ridetur, hvor I på hesteryg kan opleve områdets smukke natur, og tilbage på ranchen kan I benytte jer af stedets mange faciliteter.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Ashcroft - Clearwater Area (242 km)

I fortsætter turen ad Highway 97 og følger det, der engang var den gamle Cariboo Wagon Road til 100 Mile House, hvor I kan se den originale Barnard Express BX diligence. Turen går videre ad Highway 24 med de mange søer. Highway 24's historie er tæt knyttet sammen med den historiske Bridge Trail, der oprindelig blev benyttet af Shuswap-folket som handelsrute og senere udviklet af Hudson's Bay Company i det tidlige 1800-tal til at transportere pels fra det nordlige British Columbia til Fort Kamloops.
Morgenmad er inkluderet.

Wells Gray Provincial Park

Dagen er til fri disposition til at udforske den vulkanske vildmark Wells Gray Provincial Park, selv om det betyder en lille omvej. Her er mineralske springvand, klare søer, slumrende vulkaner og brusende vandfald. Gå heller ikke glip af det tårnhøje Helmcken Falls nær parkens indgang.
Continental breakfast er inkluderet.

Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)

Turen til Jasper foregår ad den maleriske Yellowhead Highway, hvor I kan nyde synet af de imponerende, bratte kløfter og buldrende vandfald ved North Thompson River. Og hvis I er rigtig heldige, kan I få et glimt af Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. I forlader nu British Columbia og krydser grænsen til Alberta og Jasper National Park. Jasper var oprindelig en teltby, der servicerede jernbanen, men er i dag en højst usædvanlig bjergby.
Continental breakfast er inkluderet.

Jasper

Hele dagen er afsat til at udforske den charmerende bjergby Jasper med de mange storslåede naturscenerier. Tag fx en sporvogn op til Whistlers Mountain eller en bådtur på Maligne Lake, en svømmetur i søerne på Miette Hot Springs og se solnedgangen over Pyramid og Patricia Lakes.

I har også mulighed for 3 timers rafting på Athabasca River, hvor I får et helt unikt perspektiv af Jasper National Park. Turen er 16 km lang og det tager ca. 2,5 time at sejle gennem de mange smalle strømfald og rolige strækninger, hvor nationalparkens guide vil vise og fortælle om naturen og Jaspers historie. Turen foregår i specialfremstillede flåder, hvor sikkerheden er i orden og hvor alle fra ung til gammel kan deltage.

Banff

Dagen er afsat til at udforske Banff og omegn, hvorfor køreturen bliver kort. I Banff er der rigeligt at se på og tage sig til; forretninger, cafeer, natteliv og museer. Besøg evt. the Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over Bow Valley. Herefter kan I køre til Upper Hot Springs og bade i de varme mineralsøer.

Banff - Revelstoke (283 km)

Dagens køretur bringer jer gennem Glacier National Park og nogle af de mest spektakulære områder i Canada, hvor I bl.a. følger Kicking Horse Pass til Rogers Pass. I fortsætter ad Trans-Canada-Highway og kommer frem til Revelstoke, hvor I skal overnatte.

Revelstoke - Kamloops (Lac Le Jeune Resort) (253 km)

Efter en kort køretur fra Revelstoke kommer I til Craigellachie, hvor den "sidste nagle" blev slået i og dermed markerede færdiggørelsen af Canadian Pacific Railway i 1885, og I kommer nu ind i Shuswap-området af British Columbia. Her er ikke mindre end 1.000 km kystlinje med 25 marinparker, sandstrande, private vige og smalle kanaler og bliver i daglig tale kaldt "The Houseboating Capital of Canada". Hvis I ønsker at forlænge turen med fire dage i husbåd på Shuswap Lake, er dette også muligt (ikke inkluderet i kør-selv-forslagets pris).

Turen går videre til Kamloops, hvor I skal overnatte på Lac Le Jeune Resort, der ligger i en betagende vildmark ved kysten af Lac Le Jeune (en af de absolut bedste ørredsøer i Pacific Northwest). Et magisk sted med ro og fred, ingen forstyrrende telefoner, ingen larmede fjernsyn og hvor fiskene springer fra den klare vandoverflade, fiskeørnene svæver over hovedet på jer og de vilde dyr kommer på visit.

Lac Le Jeune - Vancouver (362 km)

I dag kører I ad Coquihalla Highway og klatrer op til 1.244 m o.h., hvor der i gennemsnit falder 10 m sne i løbet af en vinter! Her vil I se formidabel ingeniørkunst, når I kører gennem Great Bear tunnellen og over Dry Gulch Bridge (mere end 280 m lang og 175 m høj). Når I atter kører ned fra toppen, kommer I igennem noget af det smukkeste landskab i provinsen.

Denne dramatiske ændring i omgivelserne er altid spændende, når man i løbet af bare en halv time går fra en skyfri himmel og flot solskin på toppen til de tågede kystnære områder med cedertræer og høje grantræer. Når I nærmer jer kysten afløses bjergene af den store, åbne Fraser Valley, hvor I ikke må gå glip af et besøg i Minter Gardens.

Fremme i Vancouver er der mulighed for at forlænge turen med et par dage, så I får tid til også at opleve denne spændende by, der ligger som en smuk perle ud mod Stillehavet. Tag en tur op på Grouse Mountain, hvorfra I kan se ud over byen – og for alvor fornemme byens beliggenhed. Er I til treewalking og hængebroer, så besøg Capilano Suspension Bridge og se højdeskrækken i øjnene – oppe fra trætoppene eller ude over dybe kløfter.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.124 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Vancouver retur
 • 10 hotelovernatninger
 • 4 x morgenmad, 1 x frokost samt 2 x aftensmad
 • På Sundance Guest Ranch er ridning og brug af forskellige faciliteter på ranchen inkluderet
 • 10 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Hotelkategori: 
Moderate / Superior.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren
 • Glacier Skywalk
 • Banff Gondola.

Pris pr. person fra: 955 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011