Disneyland Paris: 1-dags billet

Nyd et magisk besøg i Disneyland® Paris. Vælg at få adgang til Walt Disney Studios® Park eller Disneyland® Park eller dem begge, hvis muligheden vælges.

Disneyland® Park:

I en fantasiverden ikke så langt væk lever Disneys helte og heltinder i eventyr, der heldigvis er uendelige. Nyd uendelig sjov i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlings Disney-historier, ligesom du husker dem fra de klassiske Disney-film. Det er her, eventyr virkelig bliver til virkelighed.

Spændingen i Disneyland® Park kommer i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyder et jag for de voksne, mens de små kan sejle jorden rundt på 'It's a Small World'.
Selvfølgelig kan familiesjov findes i hvert hjørne af parken, fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups'.

Mød Disney-figurer. Gå ikke glip af hovedattraktionen: en meet 'n' greet med elskede Disney-figurer. Hav din pen og kamera klar, og mød de karakterer, du elsker.
Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Ud over alle de vidunderlige attraktioner og karakterer er der masser af spektakulære familieparader og shows, som du kan nyde året rundt.
I år kan du nyde den 30-års jubilæums festlige aura, inklusive musik og dekoration, da den forvandler parken til et pulserende eventyrland. Mickey, Minnie, Anders og Daisy er glade for at vise deres blændende nye outfits og danse på et glædeligt show i dagtimerne specielt skabt til 30-års jubilæet.
Når natten falder på, skal du forberede dig på at blive forbløffet, da et helt nyt, magisk øjeblik bruger banebrydende teknologi til at oplyse Sleeping Beauty Castle, efterfulgt af de spektakulære Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park:
Oplev den magiske verden af biograf og tv i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 biografiske studiepartier med spændende attraktioner og spektakulære shows.

Indtag i centrum i Studios, kun få skridt væk fra Disneyland® Park. Du ved aldrig, hvilken stjerne du kan møde.

Nyt: I det episke Avengers Campus-land vil du slå dig sammen med Avengers og påtage dig de mægtigste MARVEL-missioner!

Gå bag kulisserne og prøv Worlds of Pixar-området. Bliv ført til farverige verdener fuld af attraktioner, underholdning, mad og sjov med karakterer i omgivelser lige fra Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story og mere.
Disneys Halloween-fest: Disney Villains er tilbage den 31. oktober! Nyd adgang til attraktioner indtil kl. 02.00, en eksklusiv parade, ondsindet festlig underholdning og meget mere. Gå ikke glip af årets mest uhyggelige aften.
Naviger med familie eller venner gennem spændende, mystiske og monstrøst sjove atmosfærer, hvor aktiviteter præget af mystik og fortryllende overraskelser venter. Og for de modige, vil du vove at udforske en ø, der er invaderet af pirat-zombier i Adventureland?
Parken er åben til langt ud på natten, så du kan ride nogle af de mest berømte attraktioner under måneskin, herunder Phantom Manor, Big Thunder Mountain og Pirates of the Caribbean.
Billetter til Disney Halloween Party sælges som separate muligheder. Adgang til Disney Halloween Party er ikke inkluderet i standard parkbilletter.

Fra 416 kr.
pr. person

Lokation:
Disneyland Paris Fantasyland, Ile-de-France, Disneyland Paris, Paris, Walt Disney Studios Park, Disneyland Paris Adventureland, Disney Village, Hauts-de-France, Pikardiet, Disneyland Park, Paris, Frankrig

Varighed:

Sprog:

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Oplev endeløs sjov i Disneyland® Park og/eller Walt Disney Studios® Park
 • Mød dine favorit Disney-figurer, og få deres autografer som souvenir
 • Nyd en sjov dag for hele familien med forlystelser, shows og masser af parader
 • Fejr Disneyland Paris' 30-års jubilæum i år, som du kun kan opleve én gang i livet
 • Oplev den magiske film- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park

Yderligere information

 • Billetter til Halloween og nytårsaften sælges separat fra dagtimerne. Hvis du ønsker at tilbringe hele dagen i parken, skal du købe Park Ticket og Halloween Party Ticket
 • Kun navnene på den ledende rejsende vil fremgå af dine billetter
 • Hvis du ønsker at bestille en billet samme dag som dit besøg, skal du vælge "samme dag".
 • Har du en bestilling samme dag, kræves der 1 time, før billetten kan scannes ved indgangen
 • Disney Studios lukker 1 eller 2 timer før Disneyland Park. Tjek venligst åbningstiderne på hjemmesiden
 • Navne på billetterne kan ikke ændres, efter at billetten er bestilt
 • Den 31. december lukker Disney Studios kl. 12.30, og parken lukker kl. 18.30
 • Disney sæsonbestemte priser anvendes

Inkluderet

 • Entrébillet til Disneyland Park® og/eller entrébillet til Walt Disney Studios® Park (afhængigt af den valgte mulighed)

Ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011