Distinguished Inns: Canyon Villa Bed & Breakfast Inn

Nedenfor er et par eksempler på de Distinguished Inns, som I kan bo på i Arizona. I alt er der 350 Distinguished Inns over hele USA.

Ring til en af vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Canyon Villa Bed & Breakfast Inn, Sedona - Udsigt til Bell Rock & Courthouse

På Canyon Villa Bed & Breakfast Inn går afslapning, forkælelse, store naturoplevelser og aktiv ferie op i en højere enhed. Med sin smukke og unikke placering med den flotte udsigt til Sedonas verdensberømte bjergformationer Bell Rock & Courthouse Butte kommer man helt tæt på nogle af naturens absolutte vidundere.

Er du til store naturoplevelser, men bryder du dig ikke om at bo i telt midt ude i ødemarken, er dette lige stedet. Canyon Villa Bed & Breakfast ligger midt ude i den smukkeste og barske natur, man kan forestille sig. Her er store fællesarealer, intime og charmerende værelser, hvoraf ikke to er ens, og fra alle værelser er der franske døre ud til private balkoner eller frodige gårdhaver. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter som kabel-tv, gratis internet, telefon, clock radio, strygejern, hårtørrer, badekåber samt lækkert badeværelse med badekar. Og som prikken over i'et kan man nyde Arizonas vidunderlige varme fra den dejlige udendørs pool med direkte udsigt til Bell Rock & Courthouse. En oplevelse langt ud over det sædvanlige.

11 romantiske og smukt indrettede værelser, hvoraf fire desuden har gaspejs.

3-retters gourmetmorgenmad inklusive stedets prisbelønnede cinnamon rolls (kanelbrød).

Forfriskninger og lækkerier hver eftermiddag.

Harney & Sons te og friskbagte kager hver aften.

Mulighed for selv at medbringe spiritus. 

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 115 USD.

Casa Sedona Inn, Sedona - Tæt på imponerende naturoplevelser

Midt i den mest storslåede natur, men alligevel blot 6 minutter fra den pulserende "uptown", ligger den verdenskendte Casa Sedona Inn i et dejligt fredeligt område af Highway 89 A. Her er afstanden til de imponerende naturoplevelser ikke længere væk end turen ud på den private balkon.

"Best of the Best" og en af "1000 Places to See Before You Die" er blot et par af prædikaterne, der knytter sig til Casa Sedona Inn, og det bestemt ikke uden grund. Placeringen med udsigt til bjergene Thunder Mountain, Chimney Rock og "Baby Bell" Rock med de skiftende røde nuancer i løbet af dagen kombineret den smukt opførte bygning af soltørrede sten, der på naturligste vis falder ind i omgivelserne, fortjener det. Naturen er i bogstaveligste forstand lige uden for døren og kan enten nydes fra de private balkoner, gårdhaver eller den smukke landskabelige have - alt omgivet af de dejligste røde roser. Her er nydelsen absolut i højsædet.

 

  • 16 flotte og veludstyrede værelser i en skøn farverig blanding af indiansk og mexicansk kultur.
  • 2-retters morgenmad serveres daglig udenfor med udsigt til bjergene.
  • Lækkerier, drikkevarer og hjemmelavet Coyote-kager serveres hver eftermiddag i Juniper Garden.
  • Mulighed for selv at medbringe spiritus.

Pris pr. person i dobbeltværelse fra 143 USD.

Ring og få hjælp til at planlægge jeres ferie på Distinguished Inns

Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 og få inspiration og hjælp til oplevelser på Distinguished Inns.

Gå til forsiden for Distinguished Inns