Another Place, The Lake

Enestående hotel I lake district

Another Place, The Lake, Watermillock i Cumbria
Dette lækre hotel ligger på bredden af søen Ullswater, Englands anden største sø. Her kan I nyde en unik og fantastisk udsigt over søen i en afslappet og tilbagelænet atmosfære. Hotellet er blevet renoveret, men har bibeholdt de udsmykkede lofter og marmorpejse og blevet mixet med moderne møbler for at skabe et tidløst design.

Hvis I har planlagt et stop i Lake District National Park på jeres kør-selv-ferie, er Another Place, The Lake et oplagt bud på, hvor i skal tilbringe jeres nætter, når i udforsker de smukke omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 990 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Moderne komfort ved Ullswater

Med rig mulighed for afslapning foran en af marmorpejsene og en absolut fantastisk udsigt kunne man nemt blive fortryllet og vælge at blive inden døre. Men I skal ikke snyde jer selv for det væld af udendørs aktiviteter hotellet tilbyder. Der er mulighed for at afprøve jeres vandsportsevner ude på Ullswater, eller gå en tur i den prægtige natur og udforske det bedste Lake District har at byde på.

Hos Another Place, The Lake er hyggelige og afslappede familiemiddage på menuen. Rampsbeck Restaurant bruger lokale råvarer til at skabe innovative og lækre retter. Derudover er der mulighed for ”comfort food” a la burger, pasta, salater mm. på The Living Space.

  • 40 værelser i forskellig størelse og indretning, mange med fantastisk udsigt over søen
  • Swim Club  med stor indendørs swimmingpool og udsigt over søen
  • Mulighed vandsport, vandreture, cykelture, fiskeri mm.
  • Lækker morgenmad inkluderet
  • Oplevelser i nærheden: Aire Force Watergalls, Honister Slate Mine, Eskdale Steam Railway, 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud