Luton Hoo Hotel, Golf & Spa

Afslapning i historisk palæ 

Luton Hoo Hotel, Golf & Spa, Luton i Bedfordshire
Luton Hoo Hotel, Golf & Spa ligger i det sydlige England med gode forbindelser til London, hvilket gør dagsture lette. Men I behøver slet ikke at forlade palæets smukke og enorme grund, der er blevet designet af Capability Brown. 18-hullers golfbane, spa og wellness er nogle få af de aktiviteter I kan foretage jer, uden at skulle forlade hotellets komfortable rammer.

Hvis I er på jagt efter forkælelse og idyl på jeres kør-selv-ferie, kan vi varmt anbefale Luton Hoo Hotel, Golf & Spa, der har alt I skulle have behov for. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 940 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Elegant og gennemført Luksus

Da Luton Hoo blev omdannet til hotel, gennemgik det en nænsom restauration, hvor målet var at bringe det tilbage til tidligere tiders storhed. Dette er lykkedes fuldt ud, hvilket tydeligt ses på deres eventyrlige værelser og smukke fællesarealer. Hvis I synes I kan genkende omgivelserne eller bygningerne på grunden, er det sikkert fra en af de mange film, der er blevet optaget på og omkring hotellet. Af de mere bemærkelsesværdige film er "Fire Bryllupper og en Begravelse" og den Oscar nominerede "Warhorse".

Når hotellet ikke bliver brugt som filmkulisse, kan gæsterne nyde godt af dets fantastiske spa og wellness, som bruger organiske produkter inspireret af de blomster og urter som findes på ejendommen. Hvis I har mere lyst til en svømmetur, kan I benytte jer af den fantastiske 'infinity pool'. Om aftenen byder Luton Hoo på to fremragende restauranter; den prisvindende Wernher, som tilbyder gourmetmad af højest kvalitet og den lidt mere uformelle Adam's Brasserie, som serverer lækker mad i afslappede omgivelser. 

  • Golf entusiaster vil have travlt med den glimrende 18-hullers bane, der ligger på ejendommen.
  • Der serveres traditionel eftermiddagste i smukke omgivelser
  • Den lækre græs tennisbane er et must for enhver sportsfan
  • 5-stjernet luksus og service
  • Oplevelser i nærheden: Oxford, Blenheim Palace, Chiltern Hillsm Cambridge

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud