The Garrack Hotel

Idyllisk udsigt i cornwall

The Garrack Hotel, St. Ives i Cornwall
The Garrack Hotel ligger afsides i den lille by St. Ives i Cornwall. Denne lille kystby i det sydvestlige England tilbyder solskin, tropiske træer som kun gror i den varme del af landet og en fantastisk udsigt over bugten. På The Garrack finder I et perfekt mix af traditionel og moderne komfort.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi St. Ives, kan i med fordel bo på The Garrack for et par dages fred og ro. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 545 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fjernt fra verdens vrimmel

Dette hyggelige hotel har været familiedrevet i mere end 40 år, så de ved hvad gæsterne vil have. Hotellets flotte rustikke bygning er omgivet af en privat park på mere end 8.000 m2, med en storslået havudsigt som tager pusten fra jer. De forrevne og barske klipper giver bugten et unikt udtryk, som kun opleves få steder i England.

Efter en behagelig tur i poolen kan I gå direkte op i den lækre Quarterdeck Terrace Bar og få lidt at drikke eller nyde en lækker frokost. Om aftenen kan I benytte jer af restauranten, som bruger lokale ingredienser fra den øverste hylde i Cornwall. Alle disse udsøgte råvarer bliver nøje tilberedt af hotellets kok for at skabe moderne europæiske retter, som gør hotellet retfærdighed.
The Garrack var engang et tilflugtssted for velhavende mænd. Denne arv er stadig til stede, i form af et bredt udvalg af whiskey og gin, som kan nydes ved den brændende pejs.

  • Hvert soveværelse har hvert sin unikke personlighed og farveskema.
  • Slap af og nyd udsigten til det atlantiske ocean
  • Tæt på det hyggelige leben i St. Ives, men føles stadig afsides.
  • Morgenmad inkluderet
  • Udflugtsmål nær hotellet: St. Michaels Mount, The Eden Project, Tate St. Ives

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud