Hever Castle B&B, Edenbridge, Kent

Anne Boleyn's barndomshjem

Hever Castle, Edenbridge i Kent
Hever Castle ligger i den lille landsby Hever, omringet af en voldgrav, kun 1,5 times kørsel fra London. Slottet blev bygget i 1270, men er siden blevet renoveret tre gange. Det var Anne Boleyns barndomshjem, og blev besøgt flere gang af Kong Henry VIII af England. Den tilhørende have til slottet er fabelagtig og omgivelserne smukke.

Hvis I på jeres kør-selv-ferie kommer forbi Edenbridge, skal I overveje et besøg forbi Hever Castle. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 866 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

5-stjernet Luksus 'Bed and Breakfast'

På Hever Castle er det ikke kun de fantastiske værelser og den overdådige morgenmad som er i fokus. I kan også blive klogere på Anne Boleyn og Henry VIII. På slottets tre etager er der mulighed for at se Anne Boleyns bedebøger, en stor samling af Tudor malerier, dystre torturredskaber og flotte antikke møbler. 

Hever Castles legendariske have er i sig selv en attraktion. Men når I bor på slottet, får I "out of hours" adgang, et højdepunkt for mange gæster. Jeres morgenmad kan nydes i den fantastisk flotte Tudor Suite eller Anne Boleyn Dining Room. Når I ikke udforske den fabelagtige have, kan I slappe af i den hyggelige lounge med sofaer, bøger og magasiner eller tage et spil billiard foran det dybe ildsted. 

Hever Castle byder på 28 luksuriøse værelser, alle individuelt designet og indrettet og dagen starter med en fantastiks morgenmad i skønne omgiveler. Bagefter kan I udforske slottets grund, der er fyldt med attraktioner.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud