Englands vidunderlige haver

6 dages kør-selv ferie i det sydlige England

Cornwall i det sydlige England byder på berusende naturoplevelser, historiske landsbyer og engelske adelsfortællinger. Langs dramatiske klippekyster og frodig dale, kommer I på en historisk rejse til kulturelle monumenter og imponerende engelske palæer og slotte, hvis eksotiske botaniske skattekammer kan begejstre enhver haveentusiast

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til Englands fantastiske haver.

Fra 6.859 kr..
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 5 nætter samt 6 dages billeje

Rejseperiode: 
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
1.295 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

London Heathrow - Stonehenge – Salisbury – Bournemouth (170 km)

Efter ankomsten til lufthavnen i London, hvor I afhenter jeres udlejningsbil, så går turen mod sydvest i retning af den engelske kanal og kysten.

Undervejs kan I gøre jer klar til at opleve Storbritanniens vigtigste historiske monument, det legendariske Stonehenge. Den imponerende stencirkel er bygget ca. 1850 f.Kr, og er i dag stadig omgærdet af mystik. Gå på opdagelse i det imponerende monument og mærk stedets energifyldte atmosfære. Besøg også markedsbyen Salisbury og katedralen, hvis 135 meter høje tårn er det højeste i England.

Her kan I også komme helt tæt på én af de blot fire kopier af Magna Carta; frihedsbrevene fra 1215, som begrænser de engelske monarkers magt over folket. De middelalderlige gader, som snor sig omkring katedralen, kan være hyggelige at spadsere rundt i. Herfra går turen igennem New Forests smukke natur til Bournemouth.

Overnatning i Bournemouth
 

Bournemouth - Dorchester – Dartmoor – Falmouth (310 km)

Denne morgen går turen igennem pittoreske engelske mark- og skovlandskaber til den historiske by Dorchester. I vil se den betagende engelske kyststrækning folde sig ud, når I kommer til den byen Lyme Regis, inden I fortsætter rejsen igennem East Devon Area of Outstanding Natural Beauty og Dartmoor National Park. Her vil I opleve uspoleret natur og forhistoriske gravmonumenter i et unikt landskab prydet med romantiske høje og langstrakte moser.

De jævnlige tågebanker, der bølger ind over dalene giver området en aura af mystik, der har inspireret mange spøgelseshistorier og myter, hvoraf den mest kendte nok er Sir Conan Doyles roman, Baskervillehunden. Aftenen tilbringes i Falmouth; en skøn havneby med smukke strande og et charmerende centrum. 

Overnatning i Falmouth
 

Cornwall rundt (150 km)

Ikke langt fra Falmouth finder I Trebah Gardens, der er et subtropiske paradis, hvor eksotisk flora og fauna, idylliske søer og romantiske skovområder, er blevet kultiveret igennem 150 år. Fortsæt til byen Marazion, hvor I kan opleve St. Michaels Mount, der er en kopi af det franske Mont Saint Michel. Herfra går turen langs den smukke kystvej til Land’s End med den mageløse klippekyst og sceniske udsigt.  

Turen fortsætter ad de hyggelige landeveje igennem charmerende småbyer, smukke kyststrækninger og marklandskaber til St. Ives; en pittoresk gammel fiskerby med romantiske huse og hyggelige gader fyldt med atelier og gallerier og ikke mindst fantastiske strande.

Overnatning i Falmouth
 

Cornwalls haver (130 km)

Dagen starter med et besøg i The Lost Gardens of Heligan, der ligesom navnet antyder har noget virkeligt magisk over sig. Haven var vitterlig ”forsvundet” i mange år, før den blev restaureret i 1990’erne. Så gå på opdagelse i dette paradis af imponerende victorianske haveanlæg, subtropisk jungle, romantiske oaser og vandrestier igennem oldgamle skove og landbrugsjorder.

Herfra går turen til Bodmin, hvor I kan besøge det elegante Pancarrow House; et typisk engelsk 1700-tals herskabshus i georgiansk stil, der kan prale af en farverige italiensk inspireret plantage omgivet af en klassisk engelsk have, med sirlige græsplæner, fontæner og romantiske blomsterenge.

Overnatning i Falmouth
 

Fallmouth - Knighthayes Court – Wells – Bristol (335 km)

Begiv jer igennem det betagende landskab i Cornwall til Knighthayes Court; en fortryllende herregård fra 1873 med romantiske undertoner og rigt dekoreret interiør. Denne senvictorianske bygning er omkranset af en imponerende park smykket med et utal af forskellige planter og farverige blomster, som I kan bruge formiddagen på at snuse til.

Byen Wells, en lille historisk perle, imponerer derimod med sin katedral, det storslåede Bishop’s Palace og Englands eneste eksisterende middelaldergade, Vicars’ Close. Byen grænser desuden op til Mendip Hills, Area of Outstanding Beauty, hvor I kan udforske den mytiske Wookey Hole Cave, hjem for den legendariske Wookey Witch, eller det intet mindre end imponerende naturområde Cheddar Gorge.

Overnatning i Bristol
 

Bristol - Bath – Cliveden House – London Heathrow

Brug formiddagen på at nyde den hvide spaby Bath, der er som taget ud af en Jane Austen-roman, hvilket ikke er overraskende, da den berømte forfatterinde både har boet i og ladet sig inspirere af den romantiske by. Går man en tur forbi den elegante halvbue af smukke georgianske 1700-tals huse, Royal Cresent, over én af verdens smukkeste broer, Pulteney Bridge, og forbi Queens Square, forstår man hvorfor.

Egentlig er Bath mest kendt for sine gamle romerske bade, og de bør absolut også opleves.

I Maidenhead finder I det majestætiske Cliveden House; et elegant palæ fra 1851, hvis park, udover at være et botanisk paradis, også kan prale af et græsbeklædt amfiteater og en idyllisk asiatiskinspireret vandhave.

Afrejse - eller et par dage i London
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 6.859 kr..

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - London Heathrow retur
 • 5 overnatninger i dobbeltværelse på centralt beliggende 4-stjernede hoteller
 • 6 dages billeje gruppe A
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Afbestillings- & rejseforsikring

 

Om rejsen

 • 1 nights Bournemouth
 • 3 night Falmouth
 • 1 night Bristol

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i fx Bristol eller Torquay eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011