I hjertet af Wales

7 dages kør-selv ferie i Wales

Bjergtagende natur danner rammen om denne syvdags rejse igennem hjertet af England og Wales. Her vil I besøge nogle af regionens mest charmerende byer, største historiske seværdigheder og imponerende naturparker, der gør området til et af de af de smukkeste i Storbritannien.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Englands storslåede landskaber.

Fra 3.695 kr..
pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter samt 7 dages billeje

Rejseperiode: 
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
1.055 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: London – Oxford – Cotswolds – Cheltenham 
Dag 2: Cheltenham – Wye Valley – Caerphilly – Brecon
Dag 3: Snowdonia – Damptoget – Betws-y-Coed
Dag 4: Betws-y-Coed – Tenby – Carmarthen – Cardiff 
Dag 5: Cardiff City Tour 
Dag 6: Cardiff – Lacock – Bath – Bristol 
Dag 7: Bristol – Salisbury – Stonehenge – London 

London – Oxford – Cotswolds – Cheltenham (180 km)

I det øjeblik I sætter afsted fra London begynder en storslået rejse igennem hjertet af England og Wales. Jeres første stop er universitetsbyen Oxford. De første studerende kom hertil fra Frankrig i 1167, og i dag kan byen prale af 40 institutter, hvis gårdhaver er tidløse oaser, der indbyder til fordybelse. Her kan I også besøge Ashmolean, det ældste museum i England, der har en imponerende kunstsamling.

Forsæt jeres rejse igennem de bløde bølgende bakker, pittoreske landsbyer forbi middelalderkirker og grønne enge, der kendetegner den smukke region Cotswolds. Især de små byer Bourton-on-the-Water og Stow-on-the-Wold, der er lige så eventyrlige, som navnene antyder, er værd at bruge lidt tid på. I slutter dagen i spabyen Cheltenham.
Overnatning i Cheltenham
 

Cheltenham – Wye Valley – Caerphilly – Brecon (150 km)

Turen denne morgen går igennem idylliske byer som Roos-on-Wye over grænsen til Wales. I rejser igennem den bjergtagende Wye Valley til byen Chepstow. Her finder I Chepstow Castle, en imponerende slotsruin, som I kan gå på opdagelse i, men und også jer selv at køre forbi det storslåede slot Caerphilly Castle, der er et af de mest unikke slotte i Europa.

Jeres rejse fortsætter igennem nationalparken Brecon Beacons, hvis 1.347 km2 er fyldt med grotter, vandfald, lyngklædte enge, vidunderlige udsigter og godt 7.000 års historiske sights. I parken finder I også Wales’ eneste whiskydestilleri, Penderyn Distillery, hvor I kan smage på de gyldne dråber. Fortsæt igennem det kuperede landskab i Cambrian Mountains til Brecon.
Overnatning i Brecon
 

Snowdonia – Damptoget – Betws-y-Coed (250 km)

Wales er fuld af fantastiske naturoplevelser, og i dag er ingen undtagelse. Snowdonia National Park, der udfolder sig omkring det 1.085 meter høje bjerg Snowdon, er den næststørste nationalpark i England og Wales. Ud over kuperede bakkelandskaber og dramatiske bjergformationer har området også fantastiske sandstrande, smukke søer, farverige grønne dale og dybe skove, så der er god mulighed for at gå på opdagelse og finde jeres egen oase.

Fra havnebyen Porthmadog kan I tage en tur med det gamle damptog på Welsh Highland Railways på en 20 km lang rejse til byen Blaenau Ffestiniog i hjertet af Snowdonia, der også er kendt som ”verdens tag”.
Overnatning i Betws-y-Coed
 

Llandrindod Wells – Tenby – Carmarthen – Cardiff (375 km)

Denne morgen går turen igennem Cambrian Mountains eller ad den smukke kystvej til den populære ferieby Tenby ved Carmarthen Bay, der er kendt for sin imponerende bymur, gyldne strande, pastelfarvede huse og snævre gader. Regionen har fået tilnavnet "Wales’ Have"; både fordi landskabet er frodigt og farverigt, men også fordi man her finder The National Botanic Garden of Wales.

Med over 8.000 planter og blomster i alle former og farver og et imponerende drivhus, det største af sin slags i verden, der er designet af den berømte engelske arkitekt Sir Norman Foster, er haven et paradis for alle haveentusiaster. I kan også besøge den smukke by Swansea, inden I fortsætter til Cardiff.
Overnatning i Cardiff
 

Cardiff City Tour

Brug denne dag på at opleve Wales største by, Cardiff, der er et interessant miks af historiske bygninger, museer og innovativ arkitektur. Her er noget for en hver smag, og I kan f.eks. opleve Millennium Stadium, en imponerende sportsarena, der med sine 93 meter er Wales’ højeste bygning, eller besøge byens hjertet, Cardiff Castle, og opleve byen igennem en historisk linse.

Hvis I derimod er vilde med loppestemning, så er lørdagsmarkedet på St Mary Street med lokale specialiteter, antikke møbler og vintagetøj et absolut must. Cardiff har også et utal af hyggelige pubs, restauranter og fine butikker, så i dag kan I forkæle jer selv med lidt storbystemning.
Overnatning i Cardiff
 

Cardiff – Lacock – Bristol - Bath (100 km)

Når I krydser hængebroen Severn, befinder I jer igen i England. Her går turen til middelalderbyen Lacock; en pittoresk landsby kendt for sit smukke kloster fra 1539, der har være med i mange af Harry Potter-filmene.

I Bristol kan I besøge Aerospace Bristol og bl.a. se et eksemplar af det ikoniske Concorde-fly, få en undervandsoplevelse i det store Bristol Aquarium eller besøge den spektakulære Grabd Pier ved Weston-super-Mare.Ved havnen i Bristol finder I også det spændende Arnolfini, et center for moderne kunst.

Efter Bristol kommer I til spabyen Bath, der giver én følelsen af at være trådt ind i en Jane Austin-roman. Men den berømte forfatterinde har da også både boet og ladet sig inspirere af byens skønhed.

Her kan I opleve attraktioner som de smukke georgianske rækkehuse fra 18- århundrede, Royal Cresent, der ligger i en elegant halvbue omkring en grøn park, byens imponerende universitet, Jane Austins hjem og ikke mindst de romerske bade, som har gjort byen berømt.
Overnatning i Bristol
 

Bristol – Salisbury – Stonehenge – London (210 km)

Morgenen bruges på en tur igennem det smukke engelske landskab til markedsbyen Salisbury og dens fine katedralen, hvis 135 meter høje tårn er det højeste i England. Her kan I også komme helt tæt på én af de blot fire kopier af de historiske Magna Carta; frihedsbrevene fra 1215, som begrænser magten for de engelske monarker.

De middelalderlige gader, som snor sig omkring katedralen, kan være hyggelige at spadsere rundt i, inden I fortsætter til Storbritanniens vigtigste forhistoriske monument, det legendariske Stonehenge. Den imponerende stencirkel er bygget ca. 1850 f.Kr, og er i dag stadig omgærdet af mystik. Gå på opdagelse i det imponerende monument og mærk stedets energifyldte atmosfære, før turen går til London.
Overnatning i eller afrejse fra London
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 3.695 kr..

Prisen inkluderer

  • 6 hotelovernatninger
  • 7 dages billeje

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybilletter

 

Om rejsen

Standard, fra 3.695 kr..
pr. person i dobbeltværelse
 

1 overnatning i Cheltenham området
2 overnatninger i Llandrindod Wells området
2 overnatninger i Cardiff området
1 overnatning i Bristol området

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i fx Cardiff eller Bristol eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

Stored Criteria

Salgsinfo: I Hjertet af Wales

  • 1 overnatning i Cheltenham - fx No 38 The Park (tbx 1229 maj 2018)
  • 1 overnatning i Brecon - fx The Castlke Hotel 3* (SH 750 maj 2018)
  • 1 overnatning i Betws-y-Coed - fx Swallow Falls 3* (SH 800 maj 2018)
  • 2 overnatninger Cardiff - fx Jurys Inn  Cardiff 4* (tbx 1650 maj 2018)
  • 1 overnatning i Bath - fx Hilton Bath City (tbx 1480 maj 2018) + AVIS grp. A (Heathrow) 1457.