Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel (ex Atlantic Tower )

Godt hotel som ligger på en hovedgade i byens turistområde.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Cityhotellet ligger på en hovedgade i byens turistområde. Restauranter, barer og diskoteker ligger blot ca. 500 m væk. Ca. 1 m væk finder man indkøbsmuligheder, mens der er forbindelse med offentlig transport 100 m væk.
Indretning
Hotellet er bygget i 1975 og renoveret i 1999. Det har i alt 225 værelser fordelt på sine 12 etager, heraf er 217 doppeltværelser og 2 suiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevator og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret a la carte restaurant. Herudover har man mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer samt room- og vaskeservice.
Hotelværelse
De komfortabelt indrettede værelser råder over et flisebelagt bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV og radio. Herudover er værelserne indrettet med minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmaden kan vælges a la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Euro-/Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her