Bedford

Dette foto er fra London

Godt hotel i nærheden af British Museum mellem West End, Theatreland, Covent Garden og Justitspalæet

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Bedford Hotel er et dejligt mellemklassehotel med rummelige værelser. Området omkring hotellet er hyggeligt og her er masser af supermarkeder og restauranter i nærheden. Du kan gå til undergrundsstationerne Russel Square og Holborn på fem minutter og de fleste af Londons seværdigheder kan også nås til fods.

Rejser du til London for at shoppe, ligger den berømte Oxford Street kun 500 meter fra Bedford Hotel. Desuden ligger det hyggelige Covent Garden, Leicester Square og Chinatown indenfor 1 km afstand.

Det lille byhotel blev renoveret i 2003, er på syv etager og råder over 183 værelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, elevatorer, den kendte Café London og en bar. Herudover er der en restaurant med en rolig have og WiFi (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

Alle værelser har eget bad, tv, radio, telefon, elkedel og kaffemaskine samt buksepresse og centralvarme.

TIP: Hvis du vil prøve en klassisk britisk Afternoon Tea, kan du besøge The Wolseley på Piccadilly. Her serveres te i sølvkander og skønne scones ved siden af.

Bestil her