Hyde Park Executive Apartments

Dette foto er fra London

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Elevator
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette lejligheds-hotel er placeret på Inverness Terrace, på den nordlige side af Hyde Park. Etablissementet ligger kun 5 minutters gang fra metrostationerne Queensway og Bayswater, ligesom Oxford Street og Covent Garden ligger mindre end 10 minutter væk med metro. Gæsterne vil endvidere finde en række barer, pubber, restauranter og butikker i nærheden, mens seværdigheder såsom Notting Hill kan nås på 15 minutter til fods. London Heathrow lufthavn og London Gatwick lufthavn ligger de
Indretning
Disse stilfuldt designede lejligheder tilbyder moderne indkvartering på en prestigefuld beliggenhed på den nordlige side af Hyde Park, tæt på 3 forskellige metrostationer og med busforbindelser til indre by (City) og West End. Lejligheds-hotellet, som består af i alt 122 boligenheder fordelt på 6 etager, er desuden veludstyret med en foyer med reception og andre bekvemmeligheder. Gæsterne vil ligeledes finde en elevator og internetadgang på stedet samt et højt sikkerhedsniveau med CCTV for at gøre opholdet i London behageligt, ubesværet, sikkert og mindeværdigt.
Hotelværelse
Alle lejligheder indeholder et fladskærmsfjernsyn, internetadgang med bredbånd samt et veludstyret italiensk tekøkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Der er desuden et brusebad og en hårtørrer, dobbeltsenge, strygejern og strygebræt samt centralvarme.
Kreditkort
Alle større kreditkort, herunder MasterCard og Visakort (men ikke American Express), bankoverførsler, personlige checks (underlagt godkendelse) og kontanter accepteres som betalingsmidler. Bemærk venligst, at der er et kreditkortgebyr på 3 %.

Bestil her