Point A Hotel London Paddington

Dette foto er fra London

God service og super beliggenhed

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Elevator
  • Adgang for kørestole
  • Døgnåben reception
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Point A Hotel Paddington er en del af Point A Hotels kæden, som leverer hoteller uden en masse ekstra. Her kommer du til at bo på et godt og funktionelt hotel som består af hotelværelser og 24 timer reception.

Det ligger godt, bare 400 meter fra Paddington Street Station. Herfra har du rigtig gode forbindelser med bus og undergrunden til London samt Heathrow Express. Du er i det livlige Bayswater / Notting Hill område med Portobello Road Market inden for gåafstand. Hyde Park kan du også let nå til fods, her er det skønt at nyde roen og freden midt i en storby. Restauranter og barer har du et stort udvalg af i området omkring hotellet, så det er let at finde nye spændende restauranter hver aften.

Værelserne er enkle og pæne og har det som skal til for et par dages ophold. De er af varierende størrelse, alle har aircondition, eget bad og toilet, hårtørrer og sikkerhedsboks på værelset samt gratis WiFi.

Point A Hotel Paddington er for dig der vil bo centralt, på et funktionelt, enkelt og pænt hotel til en rigtig god pris og ikke har brug for room service, restaurant eller pool på hotellet.

Bestil her