The Tower Hotel

Dette foto er fra London

4-stjernet hotel som ligger lige ved siden af Tower og Tower Bridge.

Bestil her

Fakta om hotellet

Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Dette moderne byhotel ligger ved siden af Tower Bridge og Tower of London. Butikker, restauranter og barer ligger i hotellets umiddelbare nærhed og den nærmeste undergrundsstation er Tower Hill.

Konferencehotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 2008 og råder over i alt 801 værelser på 12 etager, hvoraf 18 er suiter, 89 enkelt-og 694 dobbeltværelser. Hotellet er veludstyret med en lobby med 24-timers reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en kaffebar. Der er en indbydende in-house bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte det trådløse internet-terminal, og der er omfattende konferencefaciliteter på stedet. Gæsterne kan parkere deres biler på hotellets parkeringsplads - det er afhængig af ledighed, og som konteres. En vaskeservice og roomservice er også tilgængelige.

Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og køleskab. Herudover har de alle safeboks, centralvarme, klimaanlæg, dobbeltseng og væg-til-væg tæpper.

Hotellet har sit eget fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.

Bestil her