Rundrejser i England med dansk rejseleder

Få de gode historier og anderledes oplevelser på en rundrejse med rejseleder i England

Oplev England på en rundrejse med rejseleder. Du er i gode hænder sammen med vores lokalkendte rejseledere, der bringer dig og gruppen gennem smukke, kuperede landskaber, charmerende kyst- og landsbyer, slotte, haver og nationalparker. Undervejs ser du kendte seværdigheder som fx Stonehenge eller Windsor Castle og de knap så kendte som fx den gamle uldby, Chipping Campden. Det hele bliver serveret med små anekdoter og historier over en typisk engelsk publunch og en pint god øl.


Rundrejserne er skabt af vores erfarne rundrejse-specialister, som har samlet de bedste, største og ikke mindst anderledes oplevelser i England. Bestil din rundrejse med rejseleder hos vores rejsespecialister.

Rundrejserne inkluderer:

  • Transport i henhold til program
  • Udflugter inklusiv entreer i henhold til program
  • Dansk rejseleder med stor viden

 

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

Kort

Vis på kort

Praktisk information

Klima
Klimaet i Sydengland er generelt mildt på grund af den lune Golfstrøm, der i sommermånederne sørger for et nærmest subtropisk klima i de allersydligste dele af England. Temperaturerne ligger normalt et par grader over en dansk sommerdag. 
Klimaet omkring Wales er også generelt mildt på grund af den lune Golfstrøm, men temperaturerne når sjældent over 20 grader, selv på en god dag.
Vinden kommer oftest fra sydvest og bringer fugt og ustabilt vejr ind over land. Det giver mange dage med regn og byger og mange dage med skyer.
 

Mad og drikke
Det engelske køkken er relativt enkelt og med udgangspunkt især i de grøntsager, der bliver og har været dyrket i hele landet. Det vil sige kartofler, kål, porrer og andre rodfrugter, ofte kombineret med svine-, okse- og fårekød. Der er en lang tradition for stuvninger og kød indbagt i pies og tærter, mens det engelske morgenbord ofte er en tung sag med bagte bønner, æg og bacon, ristet toast, pølser, kippers m.m. Mindst lige så berømt som full english breakfast er den engelske te-tradition. Hertil serveres et udvalg af kager, sandwiches og scones. Endelig skal nævnes at englænderne også producerer en lang række gode oste og generelt er glade for desserter baseret på frugt og fløde.
 

Valuta
Englænderne bruger engelske Pund (GBP). Desuden anbefales et visakort /Mastercard som ekstra sikkerhed som betalingskort. De fleste kreditkort, fx Visa og MasterCard vil kunne bruges som betalingsmiddel i større butikker, mange restauranter og på de fleste hoteller. Bemærk dog at nogle mindre steder, fx mange taxaer, barer og cafeer kun tager kontanter.

Visum og pas
England er visumfrit indtil 180 dage, og passet skal være gyldigt under opholdets varighed.
 

Vaccination
Vi anbefaler at du taler med din læge eller Danske Lægers Vaccinationsservice angående eventuelle vaccinationer til denne rejse. 


Tidsforskel
England har en anden tidszone end Danmark og er én time bagud. Sommertid og vintertid følger hinanden i begge lande.
 

Elektricitet
Der bruges ligesom i Danmark 220 volt, og der er 2-3 forskellige stiktyper. Medbring en adapter. 
 

Drikkepenge
Drikkepenge på restauranter, barer og i taxier er ikke påkrævet, men er man tilfreds med servicen er det almindeligt at runde betalingen op med fx 5-10% til et helt beløb. På pubberne er det imidlertid usædvanligt at give drikkepenge. Drikkepenge inden for turismen er som i mange andre lande også normalt. På vores rejser har vi lokale guider og chauffører, der følger gruppen og hjælper rejselederen med at få hele arrangementet til at fungere. Som tommelfingerregel hertil kan hver deltager beregne drikkepenge i størrelsesorden svarende til ca. 2 GBP/dag, der fordeles mellem lokale guider og chauffører. 

Kontakt