The Grand Hotel, Eastbourne, Sussex

5-stjernet Luksus ved havet

The Grand Hotel, Eastbourne i Sussex
The Grand Hotel ligger i Eastbourne i det sydøstlige England. Det er Englands eneste 5-stjernet hotel beliggende ud til havet, men det er ikke det eneste imponerende ved hotellet. Winston Churchill, den britiske kongefamilie, Anna Pavlova og mange flere er eksempler på prominente gæster, som hotellet har gæstet hotellet. Så det er en ret eksklusiv gruppe I bliver del af, når I bestiller en nat i de luksuriøse rammer på The Grand Hotel.

Er I på kør-selv-ferie og kunne tænke jer service og forkælelse af højeste kaliber, er The Grand Hotel det perfekte hotel for jer. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.220 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

A Palace By The Sea

På The Grand Hotel er havudsigten og solopgangen fra værelserne storslået og den perfekte start på dagen. Overdådige måltider serveres på en af hotellets to restauranter, og hvis der er noget som skal fejres, er der mulighed for Private Dining, hvor I kan være sikre på at blive forkælet. Familier er altid velkommen og trives på The Grand Hotel, der tilbyder familiemiddage samt arrangementer, aktivitetspakker og legerum for børn. Det er nemt at se, hvordan hotellet har fået 5 stjerner med deres høje serviceniveau, fantastiske udsigt og ikoniske design.

Selvom The Grand Hotel er fyldt med historie og nostalgi, er faciliteterne helt opdateret til jeres behov med et fantastisk spa, indendørs pool, træningslokale, strand og flere events på hotellets grund. Kort fra hotellets grund er Englands nyeste nationalpark South Downs med smukke grønne arealer, snoede floder og kalkklipper.

Hotellet er det eneste fem-stjernede hotel ved havet i England og har haft adskillige kendte og royale boende, og har vedligeholdt sin status med lækre opdateret faciliteter og ikonisk og traditionelt britisk design. Og naturligvis de fantastiske måltider på Mirabelle og Gardens Restaurants. Samtidig er The Grand Hotel perfekt til oplevelser ved The Sven Sisters, Brighton, White Cliffs of Dover og Chapel Down Vinery.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud